Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Miről tanúskodnak a Samsung A52 vásárlói vélemények?

A Samsung A52 előnyeiről szóló leírást bármikor elolvashatod. Pillanatok alatt tisztába kerülhetsz a paraméterekkel, a széria pozitívumaival és az esetleges hiányosságaival. Ám ezek, a cég által meghatározott adatok nem annyira beszédesek, mint a vevői visszajelzések. Hiszen a gyakorlat szülte tapasztalatok hitelessége felülmúlhatatlan.

 

A Samsung A52 két napig is bírja

Az okostechnológia megjelenésével a palettáról pikkpakk eltűntek azok a régi „butamobilok”, amik akár egy héten át is bírták a strapát. Heti egy töltéssel aztán újra energiát nyertek és üzemeltek tovább. Ennek az idilli állapotnak hirtelen szakadt vége, és a másik szélsőség vette át a „vezetést”. A kütyük jó, ha egy napot teljesítettek töltés nélkül, de fokozott használat mellett még a 24 óra is utópisztikus álomnak tűnt.

Bár ezen azóta is próbálnak változtatni a vállalatok, ám nem minden eszköz esetén arathatóak le a fejlesztések babérjai. Még jó, hogy az A52 széria kivételt képez. Ugyanis erőteljes és folyamatos alkalmazás mellett, internetezéssel, játszással, videók nézegetésével, szerkesztési munkákkal a háttérben, 1,5-2 napig simán „tettre kész”. Mindennek tetejében a fejlett töltési technológiának hála, sebesen visszapótolható az elveszített energia.

Mi méltatható még a Samsung A52-ben?

Sok mindenről lehetne még szólni, de a leggyakrabban felemlegetett pozitívum a gyorsaság, ami a programok betöltésénél épp úgy megnyilvánul, mint a játékok futtatásánál vagy éppen az internetes weboldalak böngészésénél. Egyetlen hátránya, ha nevezhető annak, lévén ezen jellemző megítélése eléggé szubjektív: a nagy mérete.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samsung A52 Samsung A52 okostelefon