Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Miről ismerhetőek fel a legjobban a Xiaomi telefonok?

Mik azok a karakteres jegyek, amikről a Xiaomi telefonok azonnal és végérvényesen beazonosíthatóak? A kérdést ki kell egészítenünk azzal, hogy túl a jól látható designon, mert természetesen a márka megtestesítette modellek megjelenése egyediségük okán több mint beszédes. 

De van még minimum egy valami, amitől annyira egyértelműen felismerhetőek a vállalat termékpalettájának tagjai. Sejted, hogy mi lehet ez? Nos az ár/érték arány a helyes megfejtés. Annak idején, amikor a soha nem látott és hallott gyártó felbukkant a mobilpiacon, még senki sem gondolta, hogy nemes egyszerűséggel meghódítja a mobiltechnológiai szektort, és olyan népszerűségre tesz szert, ami még a neves, régi vállalatok becsületére is válna.

Márpedig kétségtelenül ez történt. Ráadásul döbbenetes gyorsasággal. De minek köszönhető ez a világra szóló siker, és miért mehetett végbe mindez olyan tempóval, amit szabad szemmel is nehéz volt követni? Az ok egyszerű. A Xiaomi ráérzett arra, hogy hol van lyuk a mobilpiac pajzsán. Hogy hol mutatkozik hiány. Rátalált a gyenge pontra, és nem volt rest kiaknázni a megszerzett tudásában rejtőző előnyöket. Hogy miről beszélünk?

Arról, hogy felhasználók tucatjai (de itt a milliói kifejezés is megállja a helyét) vágytak a csúcskategóriás mobilok képviselte minőségre, de nem tudták megfizetni azt. A Xiaomi telefonok éppen erre a sóhajra, erre az álomképre reagálnak, mint egyfajta megmentők. A szemmel láthatóan kedvező, nagyon is pénztárcabarát árakkal operáló gyártó hitvallása, hogy prémiumminőségű mobilkommunikációs eszköz szó szerint mindenkinek jár, kivétel nélkül. Ez nem lehet az anyagiak függvénye. Erről a rendhagyó hozzáállásról ismerhetőek fel a Xiaomi telefonok.