Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Mire képes a Xiaomi mobiltelefon?

Mit tud a Xiaomi mobiltelefon, ami miatt olyan felkapott, népszerű és sikeres? Mi a gyártó titka és egyben mitől olyan vonzóak a termékek? Merthogy a közkedveltségük kimagasló, ez egy pillanatig sem kérdőjelezhető meg. 

Ennek pedig nyomós okai vannak. A kínai vállalat teljesen váratlanul robbant be a telefon piacra, néhány esztendővel ezelőtt. Az akkorra már nagy hírnévre és elismertségre szert tett cégek csak legyintettek a kezdeményezésre, mondván rövid életű lesz ez a történet. Nem is foglalkoztak különösebben a Xiaomival, ami azonban szépen, csendben egyre feljebb tört. Ezt hogyan lépte meg?

Úgy, hogy nem tágított a lehető legjobb minőség garantálásától, viszont nem volt hajlandó engedni abból sem, hogy a technika rohamos fejlődése ma már lehetővé teszi a pénztárcabarát árképzést. Hiszen mi az, amire igazán szüksége van egy felhasználónak? Csúcskategóriás mobilra, ami minden igényének megfelel, kedvező anyagi körülmények között. Ha fel kell áldozni a beszerzés oltárán a családi békét, és teljes költségvetést, akkor nem lehet örömteli sem az alkalmazás, sem maga a beruházás.

De erre nincs is szükség, és ez az a bors, amit végül a konkurens cégek orra alá tört a gyártó, megmutatva, hogy van új a nap alatt. A Xiaomi mobiltelefon nem szűkölködik előnyös jellemzőkben. A gyártó nem tette túlságosan alulra a lécet, már ami a modelljei előállítását illeti. Nincsenek láthatóan kényelmetlen kompromisszumok. A készülékek esztétikumban épp ugyanannyira verhetetlenek, mint a praktikus tulajdonságok területén, ráadásul maga a paletta széles spektrumot jár be, így akár közép, akár csúcskategóriás Xiaomi mobiltelefon variációk közül is válogathatsz.