Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Minőségi, megbízható Huawei telefonok online!

A Huawei cégnek van egy-két zűrös esete a világon, de ennek ellenére kifogástalan készülékeket gyárt továbbra is. A P30 Pro sokak szerint, a valaha gyártott legjobb okostelefon, de természetesen nemcsak a P széria az, amiről a Huawei elhíresült. 

Sokan szeretik a Mate-et, a Honort és a P-Smart-ot is, mivel mindegyik egy kicsit más nyújt és másfajta igényeket elégít ki. A webáruházunkban Te is megtekintheted az összes jelenleg releváns Huawei okostelefont és pár kattintás segítségével meg is rendelheted azt, ami az igényeidnek megfelel.

A Honor készülékeket előszeretettel ajánljuk, ha olcsóbb alternatívákban gondolkodsz, míg a Mate 20X és a P30 Pro akkor remek választás, amennyiben egy naprakész, erős, sokoldalú és minőségi okostelefont szeretnél a mindennapokra. A Mate 20X sokak szerint olyan sikeres, mint a P30. Teljesítményben közel azonos a két Huawei okostelefon, a Mate 20x-ben a 7 nm-es Kirin 980 SoC kerül, ehhez pedig a Balong 5000 ötödik generációs modem társul. Érdekesség továbbá az is, hogy kifejezetten ajánlott ez a telefon azoknak, akik rendszergazdák, vagy szeretnek hálózatokkal dolgozni.

Ugyanis a Mate 20X sokat segíthet e téren, tekintve, hogy az SA és NSA önálló és összevont hálózati felépítéseket is támogatja. A Mate 20X egy nagyra nőtt telefon a 7,2"-es képátlójával, FHD+ felbontáson és OLED technológiával, tehát filmezésre, Youtube-ozásra és egyebekre is kiválóan alkalmas. Ha sokoldalú és praktikus telefonokat keresel, akkor a Huawei okostelefonokban nem fogsz csalódni. Érdemes megismerned a különböző modelleket.