Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Milyen esetekben érdemes táblagépeket vásárolni?

2017-et írunk, és ha végignézünk a tömegközlekedési járműveken az utasokon, vagy csak megyünk az utcán, a legtöbb ember elmélyedve böngészi a telefonját, de ha jobban odafigyelünk, sokan bizony inkább a táblagépeket választják. Miért?

 

Vannak olyan helyzetek, illetve munkahelyi vagy iskolai alkalmak, amikor a táblagépeknek sokkal jobb hasznát lehet venni, mint az apróbb képernyővel ellátott okostelefonoknak, vagy a nehéz súlyú laptopoknak. Például hosszabb utazás esetén kellemesebb az emberi szemnek nagyobb képernyőn olvasni könyveket vagy nézni filmeket, hiszen sokkal jobb felhasználói élményt tudnak nyújtani, illetve több mindenre lehet használni őket, hiszen lehet velük rajzolni, kényelmesen jegyzetelni, vagy akár jétszani is. 

Persze vannak olyan munkahelyek, ahol sokkal praktikusabb egy kis táblagépet bevinni, mint egy laptopot cipelni egész nap. Például az oktatói, vagy irodai állások esetén egy prezentációhoz nem kell számítógép, hiszen a táblagépeket is könnyedén össze lehet kötni projektorokkal, vagy valamilyen másik képernyővel. 

Sokan bele sem gondolnak, de a 10 év alatti gyerekek körében igen népszerűek a táblagépek, hiszen nekik még nincs telefonjuk, viszont előszeretettel használják a legújabb készülékeket különféle ügyességfejlesztő játékokra, melyekkel már ilyen kis korban rengeteget tudnak tanulni. Például akár a programozás alapjait is elsajátíthatják, hiszen sok cég készít már gyerekeknek is hasznos, ismeretterjesztő játékos feladatokat.

Ma már nem biztos, hogy a színező a legjobb ajándék gyermeke születésnapjára, hiszen táblagépekkel már a legmodernebb technológiák segítségével sajátíthatja el például a rajzolási készséget is. 

Ma már a táblagépek is rengeteg kényelmi funkcióval vannak ellátva, így nem csoda, ha egy mezőnyben versenyezhetnek a laptopokkal vagy az okostelefonokkal. Amennyiben sokat utazik, vagy gyermekének nem szeretne még okostelefont adni, vásároljon táblagépeket, melyek az olvasás, a zenehallgatás, a videónézés vagy a rajzolás élményét egy újabb szintre emelik.

Tartalomhoz tartozó címkék: táblagépek