Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Miért jobb egy Apple telefon egy Androidnál?

Egy Apple telefon birtoklása nem csak életérzés, de számos előnyökkel is jár az Androidos telefonokhoz képest. Most bemutatunk két olyan okot, melyek miatt jobb választásnak bizonyulhatnak az Apple okostelefonjai. 

Számos szakértő szerint az Apple telefonjai biztonságosabbak, mint a különféle Androidos okostelefonok. A kártékony programok több, mint 95%-a célozza az utóbbi platformot, melyeknek egy része ráadásul az Androidos alkalmazásboltból érkezik. Az Apple sokkal kevesebb appal rendelkezik, de ezeket jóval szigorúbban ellenőrzi.

Jó eséllyel nem találsz olyan alkalmazást az Apple Store-ban, mely valamilyen szempontból káros lehet a telefonodra. Emellett nem nyílik lehetőséged külsős alkalmazások feltelepítésére, melyek aztán tényleg számtalan veszélyt hordozhatnak magukban.  Az Apple saját maga kezeli az operációs rendszerét, míg az Androidnál számos gyártó fejleszti a saját környezetét. Ez is hatalmas különbség, amikor a kockázatokról van szó. Az Apple telefonok híresek a könnyen használhatóságukról.

Egész egyszerűen azért, mert a cég amerikai, s kiemelten figyel arra, hogy az amerikai vásárlóknak mindent a szájába adjon. Így nem kell érteni a dolgok kezeléséhez, minden a végletekig le van egyszerűsítve. Ezzel szemben az Android sokkal nehezebben kezelhető és számos beállítási lehetőség jól el van rejtve. Még akkor is, ha az utóbbi években az Android is sokat javult a felhasználói élményt tekintve. Ettől függetlenül még mindig az Apple telefon az etalon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple telefon Apple telefon ár