Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Miért jó választás egy Xiaomi mobiltelefon

A Xiaomi csak 2014-ben bocsátotta ki első okostelefonját, s akkor még mindenki kétkedve fogadta. Az azóta eltelt időben viszont bebizonyította, egy Xiaomi mobiltelefon sok szempontból veri is a nyugati konkurenseit. 

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk néhány okot, hogy miért jó választás egy Xiaomi okostelefon. A kínai gyártó egyértelműen azt az elvet vallja, hogy inkább adjon el sok telefont olcsóbb áron, mint sem néhányat nagyon drágán. Ennek megfelelően hihetetlenül jó áron adja a mobiljait, a specifikációkat összevetve a nyugati mobilcégek hasonló tudású darabjaival, jelentősen olcsóbban.

Ez az egyik legnagyobb előnye egy Xiaomi mobiltelefonnak, hogy ugyanazt a tudást adja sokkal versenyképesebb áron. Hogyan éri ezt ez? Nem költ a reklámra, hanem a közösségi médiában és az elégedett ügyfelek ajánlásaiban bízik. Habár az alacsonyabb ár indokolttá tehetné, a Xiaomi sohasem kötött kompromisszumot a felhasznált hardverek területén.

Ellentétben az olcsó gyártókkal, melyek az olcsóbb MediaTek processzort használják, majdnem mindegyik Xiaomi mobiltelefon belsejében Snapdragon processzor található. Emellett az okostelefonok belsejében és külső felépítésében is használt anyagok szintén jó minőségűek, melyen nagyban növelik a telefonok élettartamát és ellenállóságát. Ha te is Xiaomi mobiltelefon vásárlásában gondolkozol, akkor mindenképpen egy sokkal jobb ár/érték arányú készüléket találhatsz, mint a nyugati márkáknál.