Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Miben rejlik az Apple okostelefonok sikere?

Az Apple okostelefonok rajongói egész egyszerűen nem kívánnak, még csak hallani sem más alternatíváról. Ők már kipróbálták az iOS rendszer nyújtotta előnyöket, és megtalálták benne azt, amit kerestek. 

Aki egyszer a kezébe veszi, ezeket a készülékeket tény, hogy határozottan nehezen teszi le őket. Itt pedig nem a márka, nem a marketing a lényeg, és nem is a túlzottan rámenős reklám. A lényeg a felhasználók véleménye, ami nagyrészt határozottan, ellentmondást nem tűrően pozitív. Ha nem a kampányok okozzák ezt a fajta felkapottságot, akkor mégis mi lehet a kiváltó ok?

Alapvetően az Apple okostelefonok kedvelői több minden miatt is szavaznak minduntalan az almás cég gyártotta kütyükre. Nem a márkahűség volt előbb, az csak következmény. A legelső, ami szembetűnő mindazoknak, akiknek az ízlésébe, vagy elemébe vág a vállalat dizájnja, a forma. A letisztult, egyszerű, mégis stílusos megjelenés.

Nyugodtan gondolhatja azt, hogy a külső nem számít egy mobil esetében, ám a tapasztalatok nem ezt mutatják. Nagyon is sokat nyom a latba, hogy milyen színű, kialakítású az adott eszköz. Persze, a belső paraméterek az igazán lényegesek, pláne azok számára, akik értenek is a technológiai éra termékeihez. Ám az első, ami azonnal véleményalkotásra késztetheti a megjelenés. Az Apple okostelefonok esetében ez kétségtelenül a helyén van, ahogy a könnyen kezelhető, érthető platform is.

Nincsenek nehezített menürendszerek, bonyolult aplikációs ablakok, vagy kezelhetetlen felületek. A mobilok arról híresek, hogy bárki képes őket megfelelően kezelni, s ez alatt nem csak a bejövő hívások fogadását kell érteni, hanem az összes beállítás ismeretét. Ez bizony óriási előny, mert a felhasználók bizonyos százaléka, ha bevallja, ha nem, alig ért kedvenc okostelefonjához.

Ha a platform, és a megjelenés helyben van, akkor habként jöhet a torta tetejére a tudás. A stabilitást sem érdemes kihagyni a felsorolásból, már ami az Apple okostelefonok pozitívumait illeti, hiszen az iOS nem lefagyásairól híres, ráadásul a régebbi készülékek is sokáig megkapják az aktuális frissítéseket.

Mindenki akkora tárhelyű mobilra ruház be, amekkorára igényei szerint szüksége van, s olyan forma- és színvilágot választ, ami egyéniségéhez a leginkább passzol.

Az összes Apple cikkünk megtalálható egy helyen ITT.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple okostelefonok okostelefonok