Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Messzire száműzzük az olcsó okostelefonok délibábját

Ha azt hallod, hogy olcsó okostelefonok kaphatóak, akkor mi az első, ami eszedbe jut? Gyanakvással szemléled a hirdetést, mert azt hiszed ez lehetetlen? Vagy felcsillan a szemed, hogy végre eljött a Te időd? 

Természetes, ha a bizonytalanság vesz erőt rajtad első körben, mert a mai világban furcsának hathat, hogy a minőséghez olcsó ár is társulhat. Márpedig ez az igazság és egyben a valóság. Vagyis ez nem valamiféle délibáb, álom, ami amint közelebb lépnél hozzá, elillan. A gyártók hamar rájöttek arra, hogy nem elegendő csúcskategóriás, ezzel együtt drága mobilok előállításában gondolkodniuk.

Igen, van egy réteg, akinek a tagjai ezekért a kütyükért rajonganak, de azért ez nem általános, és nem is kell tendencia szinten annak lennie. Megjelentek tehát a beugró telefonok, amelyek ugyan okostechnológiával büszkélkednek, viszont elérhető közelségűek, már ami a bekerülési költségeiket illeti. Tudás tekintetében abszolút nincsen szégyenkeznivalójuk, és az egyéb  paramétereik is roppantul kedvezőek. A legtöbb vállalat előrukkolt kezdő kategóriás variációval, viszont az utóbbi években még árnyaltabbá vált a paletta, ugyanis megjelentek azok a cégek, akik az olcsó okostelefon gyártás vezetőivé léptek elő.

Mégpedig olyan konstrukciókról beszélünk, amik a legkevésbé sem a legegyszerűbb szerkezetek közé sorolhatóak. A verseny megindult, nem az idővel, hanem az árakkal. Kitalálod, hogy mi lett ennek a hajszának a vége? Az olcsó okostelefonok piaca kiszélesedett, és gyakorlatilag napjainkban nincs olyan igény, aminek ne felelhetnének meg a büdzsé tekintetében kedvező feltételeket kínáló, amúgy az okos jelzőt jogosan viselő kütyük.

Tartalomhoz tartozó címkék: okostelefonok olcsó okostelefonok