Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Megbízható Huawei okostelefonok és okoseszközök

Pár évvel ezelőtt szinte még a nevét sem tudta senki, hogy mi is az a Huawei, mára azonban a márka kiérdemelte, hogy a leginkább kedvelt készülékek között tartsák számon. 

Nem véletlen, hiszen a Huawei mobilok nem csupán tucat kínai telefonok, hanem igazi csúcskészülékek, tökéletes kinézettel, tökéletes belsővel - így hát itt nem játszódhat le még távolról sem a Szépség és Szörnyeteg, ahol a csúf külsőt bomba belső takarja, és nem mellesleg tökéletes marketinggel, hiszen példának okáért a Huawei P szériájának legújabb tagja, a P 20 elmondhatja, hogy Csodanő(k) és csodaférfiak kezébe való!

A szakmai résznél maradva azonban: a Huawei mérnökei híresek arról, hogy igyekeznek a vásárlói igényeknek maradéktalanul eleget tenni, így nem elégedtek meg azzal, hogy csupán Plus vagy S elnevezéssel dobjanak piacra egyazon szériából készülékeket, hanem létrehoztak 5 nagy alcsoportot, mindegyiknél külön igényre szakosodva (ezek név szerint: Honor, Mate, Nova, Y, valamint P). Így hát van olyan készülék, ahol az akkumulátor olyan erős, hogy még szavakba sem lehet önteni, van, ahol a belső kőkemény, s van olyan is, ami kimondottan a tökéletes képi világ elérésére hajt - nem kevesebbel beérve egyiknél sem, mint a nagybetűs TÖKÉLETESSÉG. A Huawei készülékek ismérvei: belső memóriája szemben az igen népszerű almás kivitelű okostelefonokkal, bővíthető külső memóriával is, így határ a csillagos ég az alapjáraton 16/32/64/128/256 GB tárhelyes kivitel után.

Jó azonban, ha tudod: a készülékek kialakítása úgy történt meg, hogy egy sim kártyának fix helye van, a második behelyezésénél azonban érdemes eldönteni, hogy a micro SD kártya kerül be, vagy a második sim. A Huawei mobilok külső kialakítása roppant előnyös, letisztult vonalakkal törekszik az eleganciára, mérete kézre esik, vastagsága igen csekély, súlya pedig kimondottan könnyű, annak ellenére, hogy milyen erős az okostelefon belső felépítése.  Amennyiben egy jól működő, jól kinéző okostelefonra vágyik megfizethető áron, a Mobilcorner mai javaslata nem más, mint a Huawei mobilok, csupán már csak választani kell!

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei okostelefon Huawei mobilok