Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Lionelo gyerekülés Neal i-Size Isofix 15-36 kg, szürke

  • 15-36 kg
  • 5 pontos övrendszer
  • Több fokozatban állítható fej-, és háttámla
  • Ülés 360 fokos elforgatása
Cikkszám: LioneloNeal3
42.590 Ft (33.535 Ft + ÁFA)

Leírás

Isofix-es bekötéssel, mely jelentősen csökkenti a gyermekre ható erőket hirtelen fékezés vagy ütközés esetén. A két gombon alapuló kettős biztonsági rendszer kiküszöböli az ülés nem kívánt leválását a megfelelő helyzetről.3 helyzetbe dönthető.

Állítható fejtámla magasság. Oldalvédelemmel rendelkezik, mely jelentősen növeli a gyermek biztonságát. A  fejtámla 14 lépéses magasságának köszönhetően az ülés alkalmazkodni fog a gyermekek bármilyen testalkatához.

Oldalsó ütközés elleni védelem. Speciálisan kialakított védőpanelek, melyek elnyelik az oldalsó vagy hátsó ütközésből származó erőket, védik a fejet és a vállakat, ezzel növelve a gyermek biztonságát.

Mély ülésének  köszönhetően a gyermek a legkiszámíthatatlanabb helyzetekben is védett. A védelmet az ágyéki szakaszon további megerősítések egészítik ki, amelyek védik a baba gerincét. A széles háttámla és az ülés további habkitöltése javítja a kényelmet és a biztonságot.

Hatékony szellőzőrendszer az ülés háttámlájában.Eltávolítható és mosógépben mosható kárpit.Egyszerű és gyors telepítés az autóba.Úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan védje a gyermek fejét és törzsét, valamint elnyelje az ütés erejét.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!