Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Lionelo elektromos hinta Ruben, türkiz

  • 5 fokozatú ringatási sebesség
  • 12 dallam
  • Sírás és mozgásérzékelő
  • 2 fokozatban állítható háttámla
  • 5 pontos biztonsági öv
Cikkszám: Lionelo_ruben3
35.390 Ft (27.866 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A nyugtató zene jó hangulatba hozza a babát és elaltatja. Rubennek 10 beépített altatódala és 2 természethangja van. A hangok hangereje szabadon állítható.Ruben lehetőséget kínál a ringatás ütemének a gyermek hangulatához való igazítására. A beállítások módosítása rendkívül egyszerű, és csak néhány másodpercet vesz igénybe.

A függő játékok puha anyagokból készülnek. Pozitívan befolyásolják a képzelet és a motorikus képességek fejlődését a baba életének első napjaitól kezdve. Szükség esetén a játékhíd eltávolítható.A kétfokozatú háttámla beállítása biztosítja, hogy a gyermek mindig természetes és megfelelő helyzetben legyen.

A csúszásgátló lábak megakadályozzák a ringató véletlen elmozdulását, és megvédik a parkettát a karcolásoktól.Nagyobb biztonságot biztosítanak - garantálják, hogy a gyermek nem esik ki a hintából. Az övek speciális fedvényei megakadályozzák a baba finom bőrének elaprózódását.