Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Velvet széria

Az LG gyártót bizonyára sokaknak nem kell bemutatni, hiszen remek tévéket gyártanak, viszont a Velvet 5G megjelenésével az okostelefon kínálatuk is magasabb szintre lépett. Az LG az elmúlt években az átlagos, de megbízható középkategóriás telefonokkal azonosult, viszont úgy döntöttek, hogy ideje egy kicsit megspékelni a termékpalettát. A Velvet 5G-t sokan csak űrhajóként említik, ugyanis egy viszonylag nagy, de gyönyörű készülékről van szó. A 6.8 colos, 1080x2460 QHD kijelző tűéles, precíz és meleg képet ad minden megjelenített tartalomról, így játszani, Facebookozni és Instagramozni is élvezet rajta. Utóbbit már csak azért is, mert az elképesztő 48 MP-es hátsó kamerával és a 16 MP-es szelfikamerával olyan képeket lehet készíteni, amiket még a profi fotósok is megirigyelnek.

A Velvet 5G okostelefont úgy tervezték, hogy felvegye a versenyt a legnagyobb gyártók top készülékeivel is. Belül egy 8 magos, Kryo 475 Prime és GHzKryo 475 Gold kombó ketyeg, amelyhez Adreno 620 grafikus gyorsító, 6 GB RAM és 128 GB belső memória társul, de ez természetesen bővíthető. Az NFC és ujjlenyomat-olvasó nem újdonság, viszont a 4300 mAh-s aksi igen, ami jóval hosszabb használati időt eredményez a korábbi LG készülékekhez képest. Az Velvet 5G jelenleg az LG okostelefonok csúcsa és minden megvan benne, ami a komplett okostelefonos élményhez szükséges. A Mobilcornernél többféle változatban kapható, többek között fekete, fehér, zöld és bíbor színekben is. Felkeltette az érdeklődésedet? Akkor tedd próbáraTe is!