Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

LG okostelefonok a Mobilcornernél

Az LG okostelefonok különféle árfekvésben kaphatóak, így a K szériába tartozó modellek a legolcsóbbak, a Q szériások közepes árfekvésűek, a G szériában pedig a legmagasabb ár-érték aránnyal rendelkező mobilok találhatóak.

LG K széria

Ezek az LG okostelefonok maximum 2GB RAM-mal és 16GB ROM-mal vannak felszerelve, az elsődleges kamerájuk 13MP-es, a másodlagos kamera pedig 5MP-es. Ujjlenyomat-olvasó nem található rajtuk, viszont van rajuk BlueTooth, Wi-Fi, és a belső memóriájuk bővíthető. Amit sokan kedvelnek ebben a szériában az az, hogy dual-SIM lehetőséggel rendelkeznek, így aki egy készüléket szeret használni például a személyes hívásaira és a céges ügyeinek intézéseire, annak ezek a modellek nagyon praktikus kezelési lehetőséget biztosítanak. Az áruk általában 39.000 és 45.000 Ft  között mozog, hiszen ezek a modellek főként az alapvető okostelefon típusokba tartoznak, így lehet velük fényképezni, videót készíteni, telefonálni, üzeneteket küldeni és persze böngészni az interneten.

LG Q széria

Az ebbe a szériába tartozó LG okostelefonok már rendelkeznek ujjlenyomat-olvasóval, az elsődleges kamera 13MP-es, a másodlagos kamera pedig 5MP-es, így ezekkel a telefonokkal is igen éles és jó minőségű képeket vagy videókat lehet készíteni. A ROM ezeken már 3GB-os, a RAM pedig 32GB-os, mely bővíthető, s az LG továbbra is meghagyta ezekben a modellekben a dual-SIM lehetőséget. Mindezek mellett a kijelző felbontása is már nagyobb ezeknél a modelleknél, hiszen az 1080 x 2160 pixeles képernyőn már nagyon szép élesen lehet látni a képeket, videókat vagy betűket. Ezek a modellek már 58.000 és 60.000 Ft között lehet megvásárolni, így kicsit drágábbak, mint a K szériás alap telefonok.

LG G széria

A G széria modelljei közt már vannak 4GB RAM-mal, illetve akár 64GB ROM-mal rendelkező LG okostelefonok is, melyek között találhatóak olyan típusok, melyeket Quad-core CPU-val láttak el a gyártók. Az elsődleges kamera itt is többnyire 13MP-es, a másodlagos pedig 5MP-es, így ezeknél a modelleknél is könnyen lehet igen jó felbontású képeket vagy videókat készíteni, melyeket az 1440 x 2280 pixeles képernyőn nagyon jól lehet látni. Árfekvésük általában 60.000 és 120.000 Ft körül van, mivel sokkal gyorsabb kiszolgálást nyújtanak, mint az előző szériák modelljei.

Tartalomhoz tartozó címkék: LG okostelefonok LG okostelefon modellek