Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Kinek jó döntés egy olcsó okostelefon?

Sokan ódzkodnak a számos olcsó okostelefon valamelyikének megvásárlásától, pedig ezek gyakran tényleg jó vételnek bizonyulnak. 

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, kinek éri meg az alacsonyabb kategóriás telefonok közül választani. Ahogy nőnek a gyerekek, eljön az idő, amikor már nem szerencsés őket elengedni telefon nélkül. Bár nem létszükséglet, baj esetén nagyon jól jön, ha haza tud szólni a gyerek.

A fiatalabbak azonban még nem tudnak annyira vigyázni a dolgaikra, így nem biztos, hogy egy prémium kategóriás készülékkel kell kezdeniük az ismerkedést a telefónia világával. A gyerek számára ideális egy olcsó okostelefon, hiszen telefonálni tud vele, s az alapvető alkalmazásokkal akár még Facebookozni, YouTubeozni vagy térképet használni is képes. Ezek mind jól jöhetnek az utazás közben, vagy ha éppen várakozni kell valamire. Bár az idősek tudnak vigyázni a dolgaikra, számukra gyakran teljesen ismeretlenek az okostelefonok és a hasonló high-tech dolgok.

Néha már nehezebben is mozognak, és a fogásuk sem feltétlenül olyan biztos, mint fiatalabb korukban. Mindezek miatt gyakoriak a kisebb balesetek, amikor is a telefon leesik, és összetörhet. Az idősebbek számára is kiváló megoldás tehát egy olcsó okostelefon, mellyel azonnal orvosi vagy családi segítség hívható baj esetén, de mégsem került több százezer forintba. Az ilyen készülékek tökéletesen ellátják a feladatukat, s emellett általában az idősebbek sem bánják, ha nem kell folyton a túl drága telefonra vigyázniuk.