Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kinderkraft sportbabakocsi Indy2, cosy grey

  • 5 pontos biztonsági öv
  • 2 fokozatban állítható lábrtartó
  • Fejtámla 
  • Könnyedén össecsukható
Cikkszám: Ksa4
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
4.990 Ft
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

Az INDY2 egy rendkívül praktikus és kompakt babakocsi. A „könnyen használható” jelző illik rá a legjobban. Könnyen hordozható - kis súlyú. Könnyen összecsukható - akár egy kézzel is! Könnyen használható - a fokozatmentes háttámla állítás és a 2 lábtartó pozíció biztosított. Ezenkívül az INDY2 praktikus, minden időjárási viszonyhoz megfelelő tartozékokat tartalmaz!
Mindennapi használatra alkalmas, városi sportbabakocsira van szükséged? Vagy már rendelkezel multifunkciós babakocsival, de szükséged van egy könnyű és manőverezhető modellre is a rövid kiruccanásokhoz? Tökéletes babakocsit keresd az utazásaidhoz? Az INDY2 a legjobb választás Neked és gyermekednek.
Könnyű és praktikus
Az INDY2 a hétköznapi kényelmet és funkcionalitást jelenti. Rendkívül könnyű és könnyen hordozható - a súlya mindössze 6,4 kg és akár a kapaszkodójánál fogva is felemelhető. És az úgynevezett tiszta zónának köszönhetően (összecsukott állapotban a kerekek csak az egyik oldalon vannak) nem lesz piszkos a ruhád a babakocsi cipelése közben.
Könnyen összecsukható
A CLICK & FOLD rendszer lehetővé teszi, hogy a babakocsit egy kézzel összecsukd, még akkor is, ha a másik kezedben a gyermeked vagy a bevásárlótáskád tartod. Az AUTO LOCK zár automatikusan megakadályozza, hogy a babakocsi szétnyíljon.
Mindez élvezetessé teszi például a tömegközlekedéssel való utazást - ha gyorsan kell haladni és le kell küzdeni az akadályokat. Érdemes megemlíteni, hogy összecsukott állapotban a kocsi magától megáll, így mozgatás és szállítás közben is könnyen tárolható.
Már néhány napos kortól
Babakocsi kisgyermekeknek? Az INDY2-vel könnyedén szállíthatod gyermeked. A háttámla széles állítási tartománya és a lábtartó 2 pozíciója lehetővé teszi a könnyed hátradőlést. Ez a nagyobb gyermekek számára is hasznos funkció - lehetővé teszi a kényelmes szunyókálást séta közben. Az 5-pontos biztonsági öv könnyen hozzáállítható az újszülötthöz. Puha védőpárnával is fel van szerelve.

 

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Kerekek mérete hátsó 13,5 cm, első 13,5 cm
Összecsukás utáni mérete 26 × 71 × 43 cm
Súly 6 kg