Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kinderkraft játszószőnyeg 4Smart játékhíddal, kontrasztos színekkel, érzékfejlesztő labdával

  • Szőnyeg puha és biztonságos
  • Interaktív játékok
  • 12 darab kétoldalas fekete-fehér kártyával
  • Motoros készségek fejlesztése
Cikkszám: Kind_jatszo
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Méret 128 x 116 cm
Felhajtott szélekkel 75 x 75 cm
Lehajtott szélekkel 126 x 112 cm

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Az élet első hónapjaiban a gyerekek csak kontrasztos, tiszta színeket érzékelnek. Ez egy csodálatos fejlesztőszőnyeg - négy zónára oszlik, amelyek fejlesztik gyermek látását, hallását, érintését és koncentrációját már születésétől fogva. A 4SMART arra ösztönzi a kicsi embert, hogy érintse meg, nyújtsa kezét, mozogjon és játsszon. A szőnyeg puha és biztonságos.A színes szalagok és a gondosan kiválasztott színek lehetővé teszik, hogy a kicsi gyakorolja a látást.

A 4SMART szenzoros szőnyeg érdekes textúrákkal rendelkezik. A 4SMART rendelkezik egy zónával, amely lehetővé teszi gyermekének, hogy megismerje a különböző hangokat. Ez annak a kontrasztos játéknak köszönhető, amely megérintéskor susog, hangot ad és zörög. A kicsi megtanulja az ok-okozati összefüggést.

A szettben található kártyákat egy speciális műanyag zsebbe lehet tenni a szőnyeg oldalán. Különböző formákat mutatnak és kontrasztosak. A szőnyeg oldala felemelhető, hogy arra ösztönözze kisgyermekét, hogy emelje fel a fejét és edezze a nyakizmait.A készlet tartalmaz egy fejlesztőlabdát nagy, sokszínű, érdekes gombokkal és mintákkal. A 4SMART 12 darab kétoldalas fekete-fehér kártyával és egy babatükörreé érkezik, amelyeket sétákra magával vihet a baba, például a babakocsira erősítve.