Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kinderkraft gyerekülés Xpedition Isofix 0-36kg, fekete

  • 0-36 kg-os gyermekek részére
  • Könnyen állítható 5 pontos biztonsági övvel
  • Könnyű rögzíteni a gyereket
  • A huzat eltávolítható és lemosható
Cikkszám: kgyMf
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Olyan autósülést keres, amely néhány évig szolgálja gyermekét? Ismerje meg az XPEDITION-t: egy ISOFIX rendszerrel ellátott, elöl és hátul is felszerelhető, 0-36 kg-ig használható forgó autósülés.

A neves holland TASS INTERNATIONAL intézetben szigorú ütésvizsgálatnak vetették alá. A speciális rendszereknek köszönhetően gyermeke szállítása az XPEDITION ülésben növeli a biztonságot az utazás során.

 A H-GUARD SYSTEM védi gyermeke érzékeny nyakát, fejét és vállát. A csomagtartó védelméről a SIDE PROTECT SYSTEM gondoskodik, amely az autóülés oldalainak megerősítéséért felelős, hogy azok elnyeljék az ütközés erejét oldalirányú ütközéskor.

A Kinderkraft XPEDITION egy 360 fokban elforgatható autósülés integrált talppal, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan elfordítsa az autósülést az ajtó felé néző oldalra, hogy könnyebbé tegye a gyermek elhelyezését és rögzítését a belső övekkel. Az ülés a korcsoporttól függően ISOFIX rendszerrel, TOP TETHER övvel és/vagy autós övvel van felszerelve.

Kényelmes biztonsági övvezetők - megkönnyíti a gyermek megfelelő rögzítését az autó biztonsági övével. Ezeknek köszönhetően minimálisra csökken a hibás övvezetés kockázata.