Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kinderkraft gyerekülés Vado Isofix 0-25kg, piros

  • 0-25 kg-os gyermekek részére
  • Könnyen állítható 5 pontos biztonsági övvel
  • Könnyű rögzíteni a gyereket
  • A huzat eltávolítható és lemosható
Cikkszám: kgyvP
67.989 Ft (53.535 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A VADO Isofix gyerekülés lehetővé teszi, hogy gyermekét a legbiztonságosabb helyzetben, azaz menetiránynak háttal 18 kg-ig szállítsa. 9 kg-tól kezdődően az ülést menetirány szerint is lehet használni. A VADO Isofix 5 pontos belső biztonsági övekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően a gyermek biztonságosan utazhat.

Az indikátorok rendszere biztosítja az ülés helyes felszerelését az alapra, az ISOFIX rögzítési pontok rögzítését, a TOP TETHER öv kinyújtását és a gyermek belső övekkel történő rögzítését. Az övvezetőknek köszönhetően könnyű rögzíteni a gyereket, biztosítva a kényelmes és biztonságos utazást. A gyerekülés 5 helyzetbe egy kézzel kényelmesen állítható.

A VADO Isofix 3 további újszülött betéttel van felszerelve a legfiatalabb utasok számára, ennek köszönhetően az ülés hosszútávon használható. A fejtámla egy kézzel állítható a gyermek magasságának és igényeinek megfelelően.

11 pozíció közül választhat. Az Intertek által jóváhagyott anyagokból készült kényelmes, tágas üléspárna biztosítja, hogy a csecsemőnek mindig puha és kényelmes ülőhelye legyen. A huzat eltávolítható és lemosható.