Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kinderkraft elektromos hinta Lumi, szürke

  • Elektromos hinta
  • Motor nagyon halk
  • 5 pontos biztonsági öv
  • Kompakt méretűre csukható
  • Háttámla állítható
Cikkszám: Kinderkraft_lumi
45.991 Ft (36.213 Ft + ÁFA)

Leírás

A LULI hinta óvatosan ringatja gyermekét egyik oldalról a másikra. Ez a mozgás tükrözi a gyermek természetes mozgását az anyaméhben, így biztonságban érzi magát a kicsi. Ez megnyugtatja gyermekét, és megkönnyíti az elalvást.

A LULI hintaként és pihenőszékként is működik, mert a váza statikus helyzetben is rögzíthető. A motor nagyon halk, így amikor gyermeke szunyókálni kezd, nem kell attól tartania, hogy a zaj felébreszti őt.A hinta ötféle sebességi opcióval rendelkezik.

Ezen felül 12 dallamot, hangerőszabályzót és 8, 15 vagy 30 percre beállítható időzítőt is tartalmaz.A LULI széles, kényelmes üléssel rendelkezik, amiben gyermeke kényelmesen pihenhet. A hinta állítható ötpontos biztonsági övvel rendelkezik, amely két helyzetbe állítható. Az állítható játékhidat mindkét oldalról rögzíteni lehet.

Két rögzíthető plüss játékkal rendelkezik. FOnTOS! A hintát nem lehet játékhíd segítségével hordozni.A huzat könnyen tisztítható. Pompás kialakítással is rendelkezik, vagyis a hinta a legtöbb belső térhez illik. Nedves szivaccsal letörölhető.A LULI hintának két áramforrása van: elemes vagy hálózati.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!