Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kikkaboo készségfejlesztő járássegítő és asztal 2az1-ben, zöld

  • Interaktív oktatóasztal
  • Műanyag
  • Esztétikus színek
  • Fejleszti a kisgyermeket
  • 12 hónapos kortól ajánlott
Cikkszám: Kikk_ke_ja1
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az interaktív oktatóasztal minden gyermek számára javasolt, aki most ismerkedik a körülötte lévő világgal. A játék teljes egészében műanyagból készül, nagyon szép, esztétikus színekkel, rengeteg szórakoztató látnivalóval.A multifunkcionális játék lehetővé teszi a gyermek számára az első lépések megtételét, a különböző formák, színek és hangok megismerését.

A multifunkcionális játék minden gyermek számára lehetővé teszi érdeklődésének fejlesztését, a színek, a hangok és az alakzatok megismerését.Az élénk színek, az anyag szenzációs textúrája, amelyből a játék készül, sok látnivalót kínál, miközben játszik a gyermek.

Ez a multifunkcionális oktatójáték egyidejűleg fejleszti a kisgyermek fantáziáját, kézi készségeit, valamint a motoros koordinációt. A játék révén a gyermek megtanulja a logikai gondolkodást, az alakzatok és színek felismerését és tárgyak használatát.- fejleszti a gyerek kézügyességét, segít a mozgáskoordinációban fejleszti a gyermek fantáziáját- 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza- 12 hónapos kortól ajánlott

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Működése 3 db AA elem
Ajánlott 12 hónapos kor
Csomagsúly 2.4 Kg