Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Íme a Caterpillar strapa telefonok!

Őszintén, hányszor ejtetted már el úgy a mobiltelefonodat, hogy megrepedt a kijelzője, lepattant egy darab az előlapjából, megkarcolódott a kamerája vagy megpattant a széle? Ha ez a szám legalább egy, már az is több, mint aminek lennie kellene.

Pláne, ha pókhálósra tört a kijelző vagy komolyabb baja is lett a készülékednek. Erre nyújtanak megoldást a CAT telefonok, melyeket a jól ismert Caterpillar dobott piacra nem is olyan régen. Mutatjuk, mit érdemes tudnod róluk!

Ha fizikai munkát végzel, ipari tevékenységet folytatsz, mezőgazdaságban dolgozol vagy szívesen töltöd az idődet a szabadban, akkor te tudod a legjobban, milyen könnyen kicsúszik az ember kezéből a telefon és mennyi bosszúságot tud okozni egy ilyen szerencsétlen mozdulat. A Caterpillar szerette volna orvosolni ezt a problémát, ezért olyan strapabíró okostelefonokat dobott piacra, amelyek sokkal többet kibírnak, mint a hasonló készülékek.

A Caterpillar már mobiltelefonokat is gyárt?

Valóban meglepő, ugyanis erről a márkáról a legtöbb embernek a munkagépek kapcsán ismerik, azonban az idén 114 éves cég mára teljesen kinőtte magát és igyekszik a lehető legjobb eszközöket biztosítani a fizikai munkát végzőknek. Így a különböző kiegészítők és a strapabíró cipők után itt vannak a sokak életét megkönnyítő mobiltelefonok, melyeknek meg sem kottyan, ha véletlenül kiesnek a kezedből.

Miben különböznek ezek a készülékek a hagyományos okostelefonoktól?

A különlegességük az ütés - por – és cseppállóságukban rejlik, melyek segítségével az okostelefonok három legrettegettebb ellenségétől védik meg a készüléket. A legnagyobb népszerűségnek a legutóbb piacra dobott Caterpillar S31 16GB Dual SIM, valamint a Caterpillar S60 32GB Dual SIM telefonok örvendenek, nem véletlenül. Az S31 elődjéhez képest sokat fejlődött, a két évvel ezelőtti modellhez képest gyorsabb lett, a rendszermemóriája a kétszeresére nőtt, ráadásul az akkumulátora is tovább bírja.

A gumiborítás, valamint a védett szélek ellenére nem tűnik hatalmasnak és egy kézzel kényelmesen kezelhető. A memóriája alapvetően nagy, azonban ez tovább bővíthető, ráadásul ha eddig is olyan telefonod volt, melyen Android futott, imádni fogod a 7.0-s változatát. Az extrák között szerepel az FM rádió is, így ha éppen olyan munkát végzel, ahol van lehetőséged zenét hallgatni, akkor bátran használhatod erre is a munkás telefont.

Az CAT S60-as telefon szintén nagy memóriával rendelkezik, ráadásul közelségérzékelővel és gyorsulásmérővel is felszerelte a gyártó. Ha mindez pedig nem lenne elég, ez a világ első, beépített hőkamerával rendelkező telefonja. A memóriája szintén bővíthető, az Android 6.0 fut rajta. Mindkét telefon pillekönnyű, így nem kell küzdened azzal, hogy húzza a zsebedet vagy nem elég felhasználóbarát a kezelése.

Kinek ideális választás egy CAT telefon?

Ahogy már fentebb is említettük, ezek a készülékek biztosan felérnek majd egy megváltással a mezőgazdaságban dolgozóknak, az ipari munkát végzőknek, az építőipari munkásoknak vagy bármilyen fizikai tevékenységet végző embernek. Ugyanez igaz azokra is, akik szívesen töltik túrázással, futással, biciklivel vagy egyéb sport tevékenységgel a szabadidejüket. Hiszen ezeket a terepeken sokkal nagyobb az esély arra, hogy egy mobiltelefon leesik, kipottyan, megütődik vagy egész egyszerűen poros vagy vizes lesz.

Tehát igazi munkás telefon, aminek nem árt egy kis por, néhány csepp víz, de az sem, ha véletlenül kipottyan a zsebedből és valami igazán kemény felületen landol.

Ha a fenti tevékenységek közül egyik sem jellemző rád, viszont azon kétbalkezesek táborát erősíted, akiknek óhatatlanul újra és újra kiesik a kezéből a telefon, akkor szintén érdemes elgondolkoznod egy ütésálló készülék beszerzésén. Többé nem kell félve nyúlnod a telefonod után, ha a betonon landol a kijelzőjével lefelé, de bátran felveheted akkor is, ha körülötted minden csupa por. Többé nem gond az sem, ha rácsöppen a víz vagy nedves kézzel fogod meg. Tehát ha egy strapabíró telefonra van szükséged, akkor a CAT mobilok lesznek számodra az ideálisak.

Meggyőztünk? Nézz szét CAT telefonjaink között és rendelj most.

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot ha igen