Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

​Huawei P10 okostelefon kínálatunk

Ha Huawei, akkor vitathatatlan, hogy nem hagyhatjuk szó nélkül a P10-et sem - a legújabb P szériás prémium telefont! (Mint ismeretes, a Huawei igyekszik minden felhasználói igényt kielégíteni, így ennek érdekében 6 különböző szériában gyártják mérnökeik a csúcs okostelefonokat, folyton öregbítve a Honor, Mate, Nova, Y, G valamint P széria hírnevét).

Hasonlóan a P széria képviselőihez, a Huawei P10 is rendelkezik külön Lite, normál, valamint Plus változattal, ahol mind a belső memória, mind a kijelző mérete, mind a RAM nagysága eltérő. Sorban haladva a Lite paraméterei: belső memóriája 32 GB (micro SD kártyával maximum 256 GB-ig bővíthető), 3 GB RAM került beépítésre, az akkumulátor kereken 3000 mAH, a kijelző pedig 5,2 colos - 1920 x 1080 felbontással.

A normál P10 ezzel szemben 64 GB belső tárhellyel, 4 GB RAM-mal és 5.1 colos kijelzővel, valamint 3200 mAHh-s akkumulátorral várja, hogy maximálisan kihasználják (a memória bővítése itt is 256 GB-ig lehetséges), míg a legnagyobb, igazi giga felhasználóknak megálmodott Plus verzió 128 giga belső tárhellyel, 6 GB RAM-mal, valamint 5.5”-os kijelzővel és 3750 mAH kapacitású aksival veri kenterbe a sokak nagy kedvencét is, a gyümölcs emblémás csúcskészüléket - azoknak, akiknek pedig ez is kevés volna tárhelyként, bővítésre akad lehetőség, a megszokott, 256 GB-ig micro SD kártyával.

Kamera: fontos kitérni a P verzió készülékeinél bizony a kamerára, ugyanis hála a Huawei és Leica együttes munkájának, mérnökeik együtt megalkották a tökéletes kamera élményét, mely 8 és 20 megapixeles (Lite esetében 8 és 12 mpx, és nincsen dupla hátlapi kamera)! Az ujjlenyomat olvasó, mely segítségével gyorsan fel lehet, akár számkombináció vagy jelkód beírása nélkül s oldani a billentyűzárat, a készülék hátoldalán került elhelyezésre, agy a szakértők szerint sokkal inkább kézre esik, mintha a home gomb funkcionálna a kioldás gyanánt.

Rendelhető 6 színben, két kék, fehér, fekete, arany, valamint ezüst árnyalatban, valamint igény szerint egyetlen SIM, vagy DUAL SIM változatban, a felhasználói véleményekért érdemes a készülék aloldalát megnézni!

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei P10 Gold okostelefon