Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

​Huawei P10 Lite 32GB okostelefon

Kedves leendő Vásárlónk! Amennyiben jelen telefonunkat, a Huawei P10 Lite verzióját olvasod, az azt jelenti, hogy már túl vagy a nagy márkaválasztáson, és azon belül azon is, hogy kiválaszd, a prémium minőséget képviselő Huawei P szériáját válaszd. A jó hírünk az, hogy ezzel nem tudsz mellé nyúlni.

Egy igazán különleges darab kerül a kezedbe a Huawei P10 Lite személyében, és csak dicsérni tudjuk az ízlésedet, hogy egy ilyen letisztult, ívelt szépséget választasz magadnak társnak, ahol a készülék igazi eleganciát sugároz magából tiszteletet parancsoló 146,5 x 72 x 7.2 mm, 146 grammos méretével és súlyával!

A P10 elődjeihez hasonlóan a szériából, 3 különböző típussal várja a szerető gazdát: külön Lite, normál, valamint Plus változattal.

Hogy mi a különbség a 3 típus közt?

Nos, míg a Lite belső memóriája 32 GB (micro SD kártyával maximum 256 GB-ig bővíthető), akkumulátor 3000 mAH-s, 3 GB beépített RAM-mal rendelkezik, a kijelző  nagysága pedig 5,2 colos - 1920 x 1080 felbontással, addig a nagyobb “normál” P10 64 GB belső tárhellyel, 4 GB RAM-mal és 5.1 colos kijelzővel, valamint 3200 mAHh-s akkumulátorral, a P10 Plus pedig  128 giga belső tárhellyel, 6 GB RAM-mal, valamint 5.5”-os kijelzővel és 3750 mAH kapacitású aksival veszi fel a versenyt a piac élén álló prémium készülékekkel - és ha a számokat nézzük, bizony nem is a hátsó sorban kullog!

A P10 Lite előlapi kamerája 8 MPx, míg a hátlapon található 12 megapixeles (aki ettől nagyobbra vágyik, annak ajánljuk a P10 és P10 Plus készüléket, hiszen itt 8 és 20 megapixellel várják a képek kattintását).

A billenytűzár feloldására pedig a legegyszerűbb mód a jelkód és számzár megadása mellett a programozható ujjlenyomat olvasó, mely a készülék hátlapján került elhelyezkedésre, a könnyebben kézre esés miatt szemben a megszokott home gombos megoldással. 

Ha nem vagy még biztos a P szériában, ajánljuk mélyebb tanulmányozásra a Huawei másik 5 szériáját is, név szerint  Honor, Mate, Nova, Y valamint G széria, mely méltán öregbíti a nagy márka hírnevét és népszerűségét. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei okostelefon