Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Huawei okostelefonok és okoseszközök

Ha mostanság járt valaki telefonboltban, láthatja, a Huawei igencsak rákapcsolt, turbózza magát ezerrel, és csak úgy önti ki magából a jobbnál jobb paraméterekkel rendelkező csúcs készülékeket. 

A jelenleg futó szériái: Mate, Nova, Y6, Y7, G, P8, P9, P10, annak minden Pro, Plus, Lite, és normál változatával, hogy a felhasználók minden igényét maradéktalanul kielégítsék.

A választás tárházában persze jogosan merül fel a kérdés, vajon laikus szemmel melyiket is nézze az ember, ha már eljutott odáig, hogy a kiválasztott márka a Huawei lesz?

Megkönnyítjük a választást!

Mate széria
A szakik szerint amit a Mate szériánál vitathatatlanul ki kell emelni, az a teljesítménye, ugyanis 3000 mAh aksival rendelkezik, ráadásul a készülékek már olyan okosak, hogy szinte egy új világ tárul elénk: nem csak a felhasználó szokásait képes feltérképezni, hanem az energia és memóriahasználatot is magától optimalizálja, ráadásul a világ első mesterséges intelligenciával felszerelt processzorát is maguknak tudhatják, egészen pontosan a Mate 10 Pro készülékben! Emellett szinte el is törpül a beépített intelligens kamera - amiből jutott külön a szelfire is!

Nova széria
A Nova széria megalkotásánál a mérnökök elsősorban a külsőségekre feküdtek rá, így a Nova Smart háza magnézium-ötvözetből látta meg ultravékonyan a napvilágot, az abszolút prémium kategóriát sugallva minden egyes milliméteréből, így nem csak ránézni, de kézbe venni is maga a tömör gyönyör! A gyönyör mellett pedig a gyönyör megörökítése is fontos, a készítők összehozták, hogy a kamera akár 0.5 másodperc alatt is tud fokuszálni, hogy egyetlen képkockát se kelljen elszalasztani, ráadásul a 3000 mAh aksi lendülete egyetlen töltéssel akár egy egész napos használatot adhat!

Y széria
Mondhatni, legnagyobb előnyük, amit a készítők a Y széria mellett emelnek ki, a szupergyors töltés, mely egy speciális kábellel és töltőfejjel akár fél óra alatt 4 órás beszélgetéshez adnak energiát, nem beszélve arról, hogy a Huawei szériái közül itt található a legnagyobb megapixelű kamera: 13-16 megapixellel, a LED vakuknak köszönhetően pedig akár sötétben is álomszép képeket lehet összehozni!

P széria
A szakértők úgy vélik, a P szériánál elérték a lehetetlent, és megalkották a tökéletes kamerát - ehhez pedig nem mással fogtak össze, mint a Leicával. A nyolcmagos processzor a maga minden jó tulajdonsága mellett gyorstöltéssel, edzett üveg képernyővel, sztereó hangszórókkal, hybrid zoommal mind-mind csak arra várnak, hogy kézbe vegyék őket!

G széria
A készülék 90%-a fém, 5.5” FHD kijelzője van, ráadásul az ultra alacsony fényviszonyok mellett is tökéletesen használható. Ahogy a gyártó fogalmaz, a G széria bizony szépséget és egyensúlyt hoz az életedbe!

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei okostelefon