Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Huawei okostelefon tippek

Ha valamelyik Huawei okostelefon modell közül választottál, akkor te is beléptél a több százmillió rajongó táborába, akik az évek során a kínai gyártó mobiljaira szavaztak. 

A telefonod azonban számos olyan dolgot tud, amit valószínűleg nem is használtál eddig, itt az ideje, hogy kipróbáld! Ha több részletet szeretnél lefényképezni szelfizés közben a körülötted lévő világból, mint amennyi egy képre ráfér, akkor jön jól a panoráma mód. Ezzel gyönyörű panoráma szelfik készíthetők, így érdemes néha ilyen képeket is ellőni.

A panoráma mód kiválasztásához nyisd meg a Kamera alkalmazást, majd a hátlapi kameráról válts az előlapi kamerára. Ezután válaszd ki a Továbbiak menüpont Panoráma részét, majd készítsd el az első fényképet. A telefon ekkor megmutatja, mit kell tenned, a készülék forgatásával a kék keretet rá kell helyezned a képernyő keretének négyszögére. Amint ez sikerül, a Huawei okostelefon azonnal készít egy újabb képet, neked hozzá sem kell nyúlnod a kijelzőhöz. Ezután el kell forgatnod a telefont a másik irányba, míg a kék keret megint egybe nem esik a megfelelő területtel. Ha ez is sikerül, megint egy kép készül automatikusan, végül a telefon szoftvere egy képpé szerkeszti össze a három fotót.

Máris kész a panoráma szelfi! A telefonod egy másik érdekes alkalmazása az Óra, melyet naponta te is többször megnézel, mégis tud még érdekességeket mutatni. Nyisd meg az alkalmazást, majd válaszd a VILÁGÓRA fület. Itt csak ki kell választanod a megfelelő várost, s máris láthatod, hogy a világ másik felén mennyi az idő. Ha szeretnéd, ezt a helyi időt kiteheted a saját időd mellé, s onnantól fogva a mobilra pillantva nem csak azt tudod, hány óra van nálad, hanem azt is, hogy a kedvenc városodban éppen mennyi az idő.