Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Huawei Freebuds Studio vezeték nélküli fülhallgató, arany

  • Over-ear kialakítás a maximális kényelemért
  • Kiváló hangzás
  • 410 mAh akkumulátor
  • USB-C csatlakozó
Cikkszám: freebudsstudio_gold
56.990 Ft
49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12%

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A Huawei több fülhallgatóval is szolgál már a felhasználók számára, most pedig egy teljesen új fejhallgató bukkant fel a kínálatában, ami minden körülmények között első osztályú élményben fogja részesíteni a tulajdonosokat. Legalábbis a vállalat ezt állítja, és a látottak alapján tényleg mindent megtett azért a cég, hogy maradandót alkosson.

A Huawei FreeBuds Studio esetében a vállalat azt emelte ki elsődlegesen, hogy egy hihetetlenül fejlett hangszűrö technológiát használ. összesen nyolc mikrofon lett elhelyezve a fejhallgató több pontján, és ezek kiemelkedő hatékonysággal számolják majd fel a környezeti zajokat hibrid eljárást használva. A magas és a Középső tartományban keletkezett zajokat tudja a legjobban megszüntetni a FreeBuds Studio. Van áteresztö módja is, ha éppen arra lenne szükség, ez Két opcióban adott: beengedheti csak a beszédhangokat, és minden hangot is átereszthet.

Az intelligens zajszűrö magától el tudja majd azt dönteni, hogy éppen milyen intenzitással kell üzemelnie. Alapvetően 3 zajszűrési szint van, a legagresszívabb az ultra mód, amikor utazás közben minden zajt eltüntet a rendszer, van az általános mód, ami az olyan zajokat tünteti el, amik például várókban, éttermekben jellemzöek, és van a csendes mód, ahol például a klímák, gépek zúgását szűri ki. A FreeBuds Studio chipje másodpercenként 200 alkalommal vesz zajmintáKat.

A hívások alkalmával elképesztően tiszta hangot lesz képes produkálni a FreeBuds Studio, ugyanis ilyenkor is 6 mikrofon dolgozik a zajok kiszűrésén, kettő mikrofon pedig sztereóban tudja rögzíteni és továbbítani a felhasználó beszédét. A szélzajt is felszámolja a fejhallgató, és a mikrofonokat kihasználva hangutasítások továbbítására is lehet használni, amikor éppen arra van szükség.

40 milliméteres hangszórót használ a Huawei, ami négyréteges felépítéssel rendelkezik, és elvileg professzionális szintű akusztikával tud szolgálni. Brutálisan széles hangsávot tud lefedni a készülék, 4 Hz-ig le tud menni és 48 KHz-ig nem veszíti el a fonalat. Viszont itt is elmondjuk, amit már többször Kiemeltünk, hogy a puszta számokból sosem lehet azt megmondani, hogy milyen lesz a hangminőség, szóval kíváncsian várjuk az első teszteket.

A FreeBuds Studio egy olyan hardveres alapot kapott, ami Képes arra, hogy alacsonyabb torzítás mellett szolgáltassa a muzsikát. Bluetooth modullal lett ellátva a fejhallgató, és támogatja a L2HC kódolást, amit kihasználva ideális Körülmények Között 960 Kbps-os minőségben játszható át a zene. A kapcsolattartás mindig nagyon stabil lesz, ügyel majd arra a rendszer, hogy olyan érzése legyen az embernek, mintha csak kábeles fejhallgatót viselne. Dupla antennás dizájn fedezhető fel a burkolat alatt a stabilitás érdekében.

Nemcsak zenehallgatásnál hanem filmeknél és játékoknál is jó társnak ígérkezik a FreeBuds Studio, ugyanis rendelkezik alacsony Késleltetésre optimalizált móddal. Lehetőséget nyújt arra is a készülék, hogy Kettő Különböző forráshoz csatlakozzanak vele, így például notebookhoz és mobilhoz. Támogatott a Fast Pair és az automatikus keresési funkció is, ezáltal nagyon egyszerűen társítható lesz megfelelő okostelefonoKhoz, elég lesz például egy érintés, vagy akár annyira sem lesz szükség.

Érintésekkel lehet vezérelni a fejhallgatót használat közben, nem Kell elővenni az okostelefont az átlagos műveletekhez. A szenzorok révén azt is tudja érzékelni a szerkezet, hogy éppen viselik-e, és amikor nincs fülön, automatikusan el tud hallgatni megállítva a lejátszást.

Könnyed és komfortos anyagokból épül fel az egész FreeBuds Studio, miközben nagyon letisztult a dizájnja. A párnázása rendkívül puhára lett tervezve, így tökéletesen felveszi majd a fejformát. A fülkagylók 7 milliméter vastag rozsdamentes acél karokon foglalnak helyet. Fekete és arany színű is lehet a fejhallgató.

Egyetlen dolog van, amiben a FreeBuds Studio nem olyan kiemelkedő, ez pedig az üzemidő. A 260 grammos fejhallgatóban csak egy 410 milliamperörás akkumulátor található, amiről az ANC bekapcsolása mellett csak 20 órán keresztül lehet használni, anélkül pedig 24 órát bír. Persze így is elég lesz 2-3 naponta tölteni még tartósabb használat mellett is, de a fejhallgatók Körében a 30-40 óra számít átlagosnak. Viszont lehet használni vezetékes módban C-típusú USB-n keresztül, ha lemerülne, és 10 perc alatt S órányi használatra elegendő energiát tud magához venni, hiszen van gyorstöltés.