Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Huawei Y széria

A Huawei Y széria híres a pazar megjelenéséről. Ennek a kijelentésnek a valóságtartalmát egyetlen szempillantással Te is ellenőrizheted. Summázva, ezek a mobilok nagyon jól néznek ki és szinte vonzzák az elismerő, irigykedő, érdeklődő tekinteteket. A rendkívül élénk, érdekes fénytörésekkel büszkélkedő hátlapok egyszerűen lekörözhetetlenek: párjukat ritkítják kategóriájukon innen és túl. A mobilokhoz a töltőn és a szokásos USB kábelen kívül, egy gyárilag felhelyezett védőfólia is jár. A dual SIM-es megoldások három kártyahelyet rejtenek, vagyis még tárhely bővítésre is nyílik lehetőség. Függetlenül attól, hogy melyik konkrét modellre voksolsz ,van pár olyan jellemvonás, amit így is, úgy is a magadénak tudhatsz, ha a Huawei Y szériában gondolkozol.

Egyrészt, a fent említett pazar külső elsőbbséget élvez, ami ténylegesen a sorozat sajátossága és gyakorlatilag pusztán a megjelenéséről azonnal felismerhető. Ez karakterjegynek is tekinthető, ami árulkodó, és ami éppen ezért egyedivé varázsolja az Y dimenzióját. Másrészt, a gyártó megbízható alapfelszereltséget kínál, extrák nélkül ugyan, viszont a vállalatra jellemző minőségben. A Huawei Y, legyen szó 6-os vagy éppen 7-es modellről, abszolút jól helytállhat a mindennapok kihívásai között, fennakadások és lassulások nélkül. Mindennek tetejében a dual SIM technológia tovább árnyalja a lehetőségeket, amiknek hála könnyedén kezelheted egyszerre több nano SIM-edet is, de a bővítést is pillanatok alatt kivitelezheted. Az biztos, hogy a széria tagjaival nem kis feltűnést kelthetsz a közvetlen környezetedben, mivel az extra fénytörések, és a minőségi kialakítás olyan külsővel ruházza fel a sorozat szereplőit, ami ténylegesen utánozhatatlan és egyedi.