Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Huawei P9 Lite 3GB 16GB Dual SIM, arany, Kártyafüggetlen, Gyártói garancia

  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • ​2 év teljes körű gyártói garancia
Cikkszám: 2005-05-2
55.600 Ft (43.780 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

 
 
 

 

 

 

Válaszd a P8 lite utódját, a Huawei P9 lite-ot és tapasztald meg a stílus és teljesítmény harmóniáját. A Huawei P9 lite számos innovatív fejlesztés eredménye a legkorszerűbb slim design-nal. Vedd a kezedbe az új generációs okos készüléket, amely a dinamikus formaterv kombinációja lélegzetelállító stílussal tökéletes harmóniában, ráadásul mindez versenyképes áron a tiéd lehet.

 

Huawei P9 lite slim design kialakítása mellett a részletesen kidolgozott elemek és a dinamikus minták tökéletes harmóniában egyesülnek.

 


 

AUDIO DINAMIT

 

Legyen minden hang hallható! A Huawei P9 lite HiSilicon Hi6402 audio DSP-vel, 9 V Smart PA-val és beépített hangszóró dizájnnal rendelkezik, melyeknek köszönhetően egyedülálló hangélményt ad a készülék.

 


 

KITARTÓ TÁRS

 

Használd ki a teljesítményt energiaveszteség nélkül! Érezhetően jobb készenléti idő és hatékonyabb háttér alkalmazás kezelés a 3000 mAh akkumulátorral és a SmartPower 4.0-el, melyek a lehető legnagyobb mértékben optimalizálják a felhasználói élményt.

 

 

 

ÁTTÖRÉS A TELJESÍTMÉNYBEN

 

A jövő most a kezedben van. A 16 nm HiSilicon Kirin 650 processzoros Huawei P9 lite jobb élményt nyújt, és lehetővé teszi a kiváló teljesítményt és az alacsony fogyasztást egyszerre.