Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü

Fejléc social linkek

Huawei P10 széria készülékei

Rendezés:
Rendelhető (3-8 munkanap)
132.900 Ft
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • ​2 év teljes körű gyártói garancia***
Raktáron
75.900 Ft 73.900 Ft
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • ​2 év teljes körű gyártói garancia***

Huawei P10 telefon, az új kedvenc

Okostelefon vásárlás előtt állva egy sor kérdés fel szokott merülni bennünk. Vajon melyik márka bizonyulna ideálisnak? Mennyire fontos az árkategória? Lehet a középkategóriás készülék is megbízható és időtálló? A készülékekkel szemben a leggyakoribb igény főként a megbízhatósággal és a technikai paraméterekkel kapcsolatban szokott megjelenni.

Vannak olyanok, akik konkrét elvárásokkal rendelkeznek, mások tesztek, vagy hallomás útján szeretnének kipróbálni egy konkrét márkát. A területen általában tapasztalható a márkahűség, tehát ha például a Huawei telefonok már beváltak, akkor nem szívesen választunk másik márkát a jövőben.

A Huawei P10 telefon azonban nem csak ennek köszönheti népszerűségét, hanem azoknak az előnyös paramétereknek is, melyek kategóriájában a legjobbá teszik. Természetesen az árak attól függően változhatnak, hogy mennyi belső memóriára van szükségünk, vagy megelégszünk-e az egy SIM kártya használhatóságával. Főként azok érdeklődnek a dual SIM készülékek iránt, akik munkahelyi és magánéleti céllal is másik telefonszámot használnak. Gyakran egyszerűbb egyetlen készüléket magunknál tudni, mint két okostelefonra vigyázni a mindennapi ügyintézések során. A Huawei P10 telefon megjelenése óta már nagyon sok rajongót tudhat magáénak és egyre többen vannak, akik a márka mellett teszik le a voksot.

Bár megjelenésekor még sokan kritikusan tekintettek rá, de az évek során az újabb és újabb verziókkal bebizonyította a márka, hogy van helye a legnagyobb gyártók mellett, sőt, sok esetben meghaladja azokat tudás tekintetében. Az okostelefonok nélkül már aligha képzelhetjük el napjainkat, ám sokan nem kedvelik a szolgáltatók által megkövetelt hűségidőket. A felhasználók szabadon szeretnek arról dönteni, hogy milyen készüléket használnak, és ha lecserélnék a korábbit, ahhoz nem feltétlen vágynak új szerződések aláírására.

A Huawei P10 telefon kártyafüggetlenként is elérhető, ráadásul megfizethető áron. Az online rendelés előnyeit kihasználva további kedvezményekhez is hozzájuthatunk, és a legnagyobb márkák készülékei közül válogathatunk.