Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

HTC okostelefonok jellemzői

A HTC céget 1997-ben alapították Tajvanon, mely okostelefonok gyártásával és tervezésével foglalkozik. 

A cégnek nemcsak az általa gyártott eszközök minősége és optimális kialakítása számít csak az előállítás során, hanem a környezettudatos életmód is, hiszen elkötelezett a HTC vállalat a környezetbarát anyagok használata iránt, így a csomagolásokat is olyan anyagból készítik, mely teljesen lebomlik. A HTC okostelefonok igen népszerűek lettek a piacon, hiszen magas minőséget elérhető áron tudnak nyújtani a felhasználóknak. 

A HTC okostelefonok felhasználói felülete jól átlátható és egyszerűen kezelhető, kijelzőjükön szép élesen látható a kép, videó és szöveg is, továbbá felépítésüket tekintve pedig a legutóbbi modellek már kerámia-üvegből készülnek, mely igen szép esztétikai látványt nyújt, illetve megfelelő tartást biztosít. 

A HTC okostelefonok közül például a HTC One M9 típusú modellek Android operációs rendszert használnak, illetve Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 típusú négymagos 1,5 GHz-es processzorral működnek. A kijelzőjük felbontása 1080x1920px, illetve Super LCD3 capacitive érintőképernyővel rendelkeznek, mely 16 millió színárnyalatot képes mutatni. A zenelejátszást dedikált mikrofonnal ellátott aktív zajszűrési rendszer segíti, továbbá a kamera felbontása 20Mpixel, mellyel HD minőségben lehet videókat készíteni. 

A HTC okostelefonok közül érdemes megemlíteni még a HTC 10 eszközöket is, melyek szintén Androidon futnak, valamint Qualcomm Snapdragon 820 típusú négymagos, 2,2 GHz-es processzorral vannak felszerelve. Ezeknek a modelleknek Kapacitív Super LCD 5 típusú, 5.2"-os képernyőjük van, felbontásuk 2560*1440px, melyek úgynevezett Gorilla Glass 4 típusú üvegből készülnek, amik szintén 16 millió színárnyalatot képesek kijelezni. Fontos még megjegyezni, hogy ezek a modellek ujjlenyomat leolvasóval is el vannak látva, hogy még biztonságosabb felhasználói élményt tudjanak nyújtani. 

A HTC okostelefonokat azoknak ajánljuk, akiknek fontos a megbízható kialakítás, az egyszerű felhasználás, illetve a minőségi média lejátszás.

További cikkeink HTC okostelefonokkal kapcsolatban ITT találhatóak

frissítés - HTC telefonok már nem kaphatók webshopunkban, kérlek nézz szét egyéb telefonjaink között