Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Hogyan vigyázz az iPhone telefon kijelzőjére?

Az érintőképernyős telefonok az Apple iPhone 2007-es bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvendenek, de folyamatosan egyre nagyobbakká válnak, a kijelzőik pedig egyre sérülékenyebbé. 

Napjainkra az egyik legfőbb probléma ezekkel a mobilokkal, hogy nagyon könnyen tönkre megy a képernyőjük. Összeszedtünk néhány tippet, hogyan vigyázhatsz te is az iPhone telefon kijelzőjére. Bár jó ötletnek tűnhet az iPhone képernyőjét ütni, ha az belassul, vagy lefagy, az ilyen behatások hosszú távon tönkre tehetik a kijelzőt.

Ugyanez igaz arra, ha túl vadul játszol egy-egy mobilos játékon, vagy túl erőszakosan zárod be valamelyik felbukkanó reklámot. Ne feledd, az érintőképernyős telefon is egy műszaki cikk, így mindig ennek megfelelően kell bánnod vele! A képernyővédő olyan apró kiegészítő, mely elérhető árú, és hatásosan képes megvédeni a mobilod kijelzőjét. Ettől függetlenül még mindig sokan elfelejtik használni, pedig számos esetben képes megakadályozni a kijelző betörését. Nézz körbe az iPhone telefon képernyővédők között, ezek sokszor már azelőtt rendelkezésre állnak, mielőtt egy modellt hivatalosan piacra dobnának.

Válaszd ki a telefonodnak megfelelő védelmet, így elkerülheted a bosszantó meghibásodásokat! Nem csak a meleg, de a közvetlen napfény is károsíthatja az iPhone-od kijelzőjét. Próbáld elkerülni, hogy a telefonod órákig a napon maradjon, különösen igaz ez, amikor otthon az ablak mellé teszed. Ha nem így teszel, az iPhone telefon akár tönkre is mehet. Tedd a mobilod mindig napfénytől védett helyre!

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone telefonok iPhone telefon modellek