Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Hogyan válaszd ki a megfelelő okostelefont?

Okostelefon vásárlás előtt általában nagy dilemmát jelent, hogy melyiket érdemes választani? Gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb mobiltelefon, amire természetesen nincs általános válasz. 

Mindenki a saját igényei, elvárásai szerint tudja eldönteni, hogy melyik márka, széria, illetve konkrét készülék mellett érdemes letennie a voksát. A telefonok rengeteg különféle paraméterrel rendelkeznek, például képernyőfelbontás, processzor, memória, funkciók, kamera stb., amely tényezőket érdemes alaposan górcső alá venni. 

Néhány hasznos tipp az okostelefon választáshoz

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mekkora képátlóval rendelkező készüléket szeretnél. A kisebbek jobban belesimulnak a kézbe, a nagyobbak viszont szebb képi világgal örvendeztetnek meg. Amennyiben gyakran nézel multimédiás tartalmakat, például képeket, videókat és sokszor játszol a telefonodon, akkor mindenképpen érdemes a nagyobb képernyőjű változatok mellett dönteni. Ha fontos Számodra, hogy a telefonoddal HD minőségű képeket tudj készíteni, akkor a kamera jellemzőit is alaposan nézd meg!

Az operációs rendszer tekintetében, Android esetében a 4-8 magos 1,5 GHz frekvenciájú processzor tekinthető standardnak. Ha viszont Apple mobilt választasz, akkor nem szükséges figyelned a teljesítményre vonatkozó adatokat, hiszen minden iPhone okostelefon úgy lett kifejlesztve, hogy az iOS gyorsan és folyamatosan fusson rajta. A telefonválasztás során a memória is egy fontos tényező. Ha sokat netezel és zenéket is szoktál hallgatni, akkor minimum 6-8 GB memóriára Neked is szükséged van.

Tartalomhoz tartozó címkék: okostelefon okostelefon vásárlás