Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Hisense Babysense 2 Pro légzésfigyelő

 • Klinikai és otthoni felhasználhatóság
 • Légzésszámláló funkció
 • Riasztás alacsony légzésszám, és légzőmozgás-kimaradás esetén
 • Speciális monitor-rögzítés rövid kábeltechnikával, a fulladások megelőzésére
Cikkszám: Babys_2Pro
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Téglalap alaú szenzorpad mérete 27 cm x 44 cm
Kör alakú szenzorpad mérete 21.6 cm

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

 • A Babysense 2Pro légzésfigyelő CE 0459 minősítésű orvostechnikai eszköz. Folyamatos figyelmet biztosít gyermeked légzéséhez kapcsolódó mozgásai részére. Kék led jelzés mutatja, amikor a kisbabád egyenletesen veszi a levegőt.  A készülék 15 másodperc légzéskimaradás után előriasztásként néhányszor kattogó hangot hallat, majd ha 20 másodperc is eltelik úgy, hogy a gyermeked nem vesz levegőt, hangos riasztásra kapcsol. Az éles hangjelzés mellé vörös villogó fényt is kibocsát. Akkor is riaszt, ha a légzésszám az ideális határérték ? percenként 10 ? alá esik.  Az érzékelőlapokat a matrac alá, az ágyrácsra kell elhelyezned, így a kisbabád nem is látja, nem is érzi azokat, semmilyen módon nem zavarják őt. A téglalap alakú szenzorpad mérete: 27 cm X 44 cm, a kör alakú átmérője pedig 21,6 cm. Ameddig a gyermeked nem képes még önállóan elmozdulni a kiságyban, addig elegendő a téglalap alakú érzékelőlap használata. Amikor már tud egyedül helyet változtatni, akkor be kell üzemelned a kör alakú szenzorpadot is.  A készülék semmiféle sugárzást nem bocsát ki, működése teljesen biztonságos.  Otthoni és kórházi használatra is alkalmas. Az érzékenység beállítása automatikus: normál vagy fokozott érzékenység, az életkori jellemzőkhöz igazodva.  A légzésfigyelő piros fénnyel jelzi, ha az elemek merülnek. 4 darab AA elemmel (nem tartozék) üzemeltethető. A készülékre 2 év garancia van, és egészségpénztárnál elszámolható.  Fontos! A légzésfigyelő nem életmentő készülék! Vészhelyzet esetén azonnal cselekedni kell, amihez ajánlott előzetesen egy baba-elsősegély tanfolyamot elvégezni!
  A Babysense 2Pro légzésfigyelő CE 0459 minősítésű orvostechnikai eszköz. Folyamatos figyelmet biztosít gyermeked légzéséhez kapcsolódó mozgásai részére. Kék led jelzés mutatja, amikor a kisbabád egyenletesen veszi a levegőt.  A készülék 15 másodperc légzéskimaradás után előriasztásként néhányszor kattogó hangot hallat, majd ha 20 másodperc is eltelik úgy, hogy a gyermeked nem vesz levegőt, hangos riasztásra kapcsol. Az éles hangjelzés mellé vörös villogó fényt is kibocsát. Akkor is riaszt, ha a légzésszám az ideális határérték ? percenként 10 ? alá esik.  Az érzékelőlapokat a matrac alá, az ágyrácsra kell elhelyezned, így a kisbabád nem is látja, nem is érzi azokat, semmilyen módon nem zavarják őt. A téglalap alakú szenzorpad mérete: 27 cm X 44 cm, a kör alakú átmérője pedig 21,6 cm. Ameddig a gyermeked nem képes még önállóan elmozdulni a kiságyban, addig elegendő a téglalap alakú érzékelőlap használata. Amikor már tud egyedül helyet változtatni, akkor be kell üzemelned a kör alakú szenzorpadot is.  A készülék semmiféle sugárzást nem bocsát ki, működése teljesen biztonságos.  Otthoni és kórházi használatra is alkalmas. Az érzékenység beállítása automatikus: normál vagy fokozott érzékenység, az életkori jellemzőkhöz igazodva.  A légzésfigyelő piros fénnyel jelzi, ha az elemek merülnek. 4 darab AA elemmel (nem tartozék) üzemeltethető. A készülékre 2 év garancia van, és egészségpénztárnál elszámolható.  Fontos! A légzésfigyelő nem életmentő készülék! Vészhelyzet esetén azonnal cselekedni kell, amihez ajánlott előzetesen egy baba-elsősegély tanfolyamot elvégezni!