Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Hasznos és szórakoztató okos eszközök

A mai rohanó világban egyre nagyobb igény van az automatizált eszközökre, hiszen az időhiány, illetve a praktikus kiszerelések és megoldások miatt rengetegen teszik le a voksukat a piacon kapható különféle okos eszközök mellett, melyek megkönnyítik a mindennapjaikat. 

Az olyan okos eszközök, melyeket az edzések során a fitnesz iparban használnak az emberek, nagyon hasznosak, hiszen a különféle csuklópántok és mellkas hevederek segítségével mérni lehet az aktivitást, így könnyebben lehet egyénre szabni a különféle edzés módszereket.

Természetesen nemcsak az edzőtermekben találkozhatunk okos eszközökkel, hanem akár az otthonunkban is, mivel léteznek már például okos mérlegek, melyek nemcsak a testsúly mérésére alkalmasak, de a hozzájuk csatlakoztatható különféle applikációk segítségével például a terhesség alatti súlygyarapodást vagy a BMI-t is lehet követni.

Az otthonokba ma már lehet használni olyan okos eszközt, mely képes a levegő minőségét, páratartalmát, de még a zaj szintjét is meghatározni. Ez nagyon jó azoknak, akik porallergiában szenvednek, hiszen csökkenteni lehet a beltéri légszennyezettséget, mellyel így növelni lehet a levegő minőségét a lakásban. Így értesítést küld a kis szerkezet arról, hogy mikor érdemes bekapcsolni a párásítót.

Az okos eszközök felsorolásából természetesen nem maradhatnak ki a gamerek nagy kedvencei, a VR szemüvegek, hiszen ezek is egy olyan fajta új generációs találmányok, melyek még élethűbbé tudják varázsolni a játékokat.

Így a cápák közti búvárkodás, a lövöldözős játékok, de akár egy virtuális séta valamelyik múzeumban is egy felejthetetlen háromdimenziós élmény lesz. S mivel egyre elterjedtebbek az okos eszközök a lakásokban is, így nem véletlen, ha léteznek már úgynevezett okos radiátorok is, melyek képesek lecsökkenteni a szén-dioxid kibocsátást.

Ezzel a korszakalkotó eszközzel néhány kérdésre válaszolva be lehet állítani a heti fűtési ütemtervet, s persze meg lehet adni, hogy mikor milyen fokra melegedjenek fel vagy hűljenek le a lakás különböző pontjai.

Tartalomhoz tartozó címkék: okos eszköz