Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Hány élete van a Caterpillar mobiloknak?

Nos, ha a régről ismert népi mondás úgy tartja, hogy a macskáknak kilenc élete van, akkor a Caterpillar mobiloknak legalább tizennyolc. Igaz a Cat készülékeknek nincs négy mancsuk, ami az optimális eséshez szükséges, vagy épp radar bajuszuk, ami mindent érzékel, ám készítőik ellátták őket minden mással, ami miatt talán még az úthenger is átmehetne rajtuk, kisebb karcolásokat sem hagyva maga után. 

Az csak egy dolog, hogy a gyártó kínálatában megtalálhatók a dual SIM-es mobilok, a tabletek, a klasszikus, még nyomógombos ősök, vagy épp a legmodernebb érintőképernyős sztárok.

Ez mondhatnánk úgy is, hogy az alap. A vállalat ennél jóval magasabbra tette a lécet, amit folyton-folyvást még feljebb tornáztat azért, hogy minduntalan átugorja vadonatúj innovációival.

A Caterpillar mobilok nem csak egyszerűen jól bírják a strapát. Ez enyhe kifejezés lenne a valóságra. Nem arról van szó, hogyha véletlenül leejti, akkor nem esik semmi baja. Még csak az sem fedi a valóságot, ha azt állítjuk: bátran ráléphet, sőt meg is taposhatja. Mert ez mind semmi ahhoz képest, amilyen ellenállósággal fel vannak vértezve, ezek a sok élettel ellátott masinák. Vízállóság? Ugyan, ez is maximum az „alap” kategóriát erősítheti. Kopásállóság? Jó, rendben, de ebben sincs semmi extra, ha a Cat mobilokat vesszük alapul…

A legjobb hasonlat talán tényleg az úthenger volt, amely támadhatna levegőben is, ha lennének szárnyai, vagy épp a víz mélyén, ha nőnének uszonyai.

Olyan telefonokról beszélünk, melyek a különleges élethelyzetekben is társak maradnak.

Ha ön szereti a kalandot, vagy épp a veszélyesebb helyzeteket, akkor szórakozásához szüksége van olyan eszközökre, melyek nem adják fel fél úton a küzdelmet. Amelyek rendelkezésére állnak az oxigén hiányos levegőben, a tengerszint alatt, vagy épp a perzselő sivatagi homokdűnék égető pillanataiban.

A Caterpillar mobilok pontosan erre teremtettek. Az igény, amely életre hívta őket egyetlen cél volt: maximalizálni az ellenállóságot. Nem olyan egyszerű, közhelyesnek mondható funkciókkal, hogy némi ütésvédelmet garantál a gyártó. Az megy más cégnek is. Ám a fizikai teszteken átesett, komoly próbákat átélt, megélt, és egyben túlélt készülékek önmagukért beszélnek.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT