Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Fillikid bébikomp - hintáztatható BG732-60 fehér,türkiz cikkcakkos üléssel

  • Szórakoztató
  • Multifunkcionális játékrész
  • Elősegíti gyermeke motoros képességeit
  • Különböző dallamok
Cikkszám: Fik_b1
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.590 Ft
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Méret 71 x 55 x 55 cm
Max 12 Kg

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A Fillikid bébikomp fejleszti gyermeke motoros képességeit. Ezzel a bébikomppal a gyermek szórakozva közlekedhet. A három pozícióban állítható magasság funkciónak köszönhetően optimálisan a gyermek méretéhez igazítható. Eközben az elektronikus játéktábla szórakozást nyújt.

A bébikomp hintafunkcióval is rendelkezik, az alsó vázának két oldalát átszerelve kapjuk a hinta talpait. Ezeken a talpakon csúszásgátló felület van. Tartozék a hintázás idejére felszerelhető textil lábtámasz.

A terméket csak azon gyermek használhatja, aki már önállóan tud ülni, körülbelül 6 hónapos kortól. Nem használhatja olyan gyermek, aki már magától tud járni, vagy súlya meghaladja a 12 kg-ot.FIGYELEM! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül!FIGYELEM! Akadályozza meg, hogy gyermeke a bébikomppal a lépcsőhöz, magasított küszöbhöz vagy egyenetlen talajhoz jusson!A bébikompot egyszerre csak rövid ideig szabad használni, kb. 20 perc.