Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Csúcskategóriás Huawei okostelefon modellek

A Huawei okostelefon modellekben az a jó, hogy rengeteg féle típusú felhasználónak készít készülékeket, hiszen a gyártó gondol azokra is, akik nem várnak el sokat egy okostelefontól, illetve olyanokra is, akik a prémium kategóriás modelleket részesítik előnyben. 

Így semmiképp sem szabad a Huawei okostelefonokat a manapság negatív értelemben vett “kínai” jelzővel illetni, hiszen a hardveres megoldások ugyanolyan jól bírják a kiképzést mindegyik készülék esetében, mint bármely más konkurens okostelefon. Amennyiben Neked elég egy okostelefon, amivel tudsz telefonálni, SMS-t küldeni, fényképezni és kamerázni, és persze böngészni is, akkor az olcsóbb árfekvésű Huawei okostelefon modellek között érdemes körülnézned.

Így például az Y szériában található készülékeket pont Neked fejlesztette ki a cég, hiszen éles és minőségi képeket vagy videókat tudsz vele készíteni, s persze tudsz rajta böngészni is és csevegni vagy üzeneteket küldeni az ismerőseidnek.

Továbbá akik számára fontos az, hogy egy készülék egyszerre több és nagyobb erőforrást igénylő alkalmazást tudjon egyszerre futtatni a telefonon, azoknak a közép és / vagy magas árfekvésű Huawei okostelefon készülékeket ajánljuk, mert ezeknek már sokkal gyorsabb processzoruk van, így könnyedén megbirkóznak a komolyabb alkalmazások együttes futtatásával anélkül, hogy az fennakadást okozna a teljesítményben. Ebben az esetben a Mate szériát szoktuk javasolni, mert ezek a telefonok már szinte csúcskategóriás modellek, hiszen a Hisilicon Kirin 970 CPU illetve a 6GB RAM miatt szinte repülni fognak az alkalmazások, olyan gyors a kiszolgálás.

S persze a kamera is extra éles képeket készít, hiszen az elsődleges kamera 12MP-es a másodlagos pedig 8MP-es, s a hosszú futamidőt sem bízta a véletlenre a gyártó, hiszen 4000 mAh-ás akkumulátort tett ezekbe a modellekbe.

Így mindegy szinte, hogy mit vársz el egy telefontól, mert a Huawei okostelefonok között biztos Te is megtalálod majd azt a modellt, mely tökéletesen illeni fog a telefonálási, üzenet küldési és böngészési szokásaidhoz, illetve az általad leggyakrabban használt alkalmazások futtatásához.