Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Célkeresztben a megdöbbentően kedvező Honor 10 ár

A Honor 10 ár meglepően kedvező, bár ha megnézed a gyártó eddigi termékeit, akkor láthatod, hogy ez konkrét stratégia. Ha a Huawei P 20 szimpatikus neked, akkor a Honor 10-zel is elégedett leszel, ugyanis a szakértők nagyjából egy szinten említik a kettőt annyi különbséggel, hogy utóbbi leica nélküli és persze az árképzésben is jelentősek az eltérések. 

Néhány gondolatot azért megér ez a Huawei-Honor párharc, ami persze nonszensz, hiszen egy és ugyanazon cégről van szó. Annak idején, úgy négy évvel ezelőtt a Huawei kitalált egy koncepciót, ami amúgy nem tűnt rossz ötletnek: létrehoznak egy új márkát (lásd Honor), amit a fiataloknak szánnak, online értékesítéssel, és határozottan kecsegtető árcédulával, míg a Huawei a felső kategória tagjai között foglal helyett, extra kiegészítőkkel, szolgáltatásokkal, melyek alátámasztják a magasabb árképzés létjogosultságát.

A Honor megszületett, de a terv végül füstbe ment, mert a Huawei nem tudta fenntartani az érdeklődést önnön, drágább készülékei iránt, miközben a Honor közkedveltté, boltokban kaphatóvá vált. Olyannyira, hogy sokan össze is mosták a két márkát. Hogy mi erre a megoldás? Nyilván ezen a gyártó is sokat gondolkodott, mert faramuci helyzetet generáltak vétlenül, de saját maguknak. Arra jutottak, hogy két külön gárda irányítása alá teszik a két márkát. Más marketing, más eladás, mintha nem is egy gyártósoron születnének meg a készülékek. Itt tartunk ma. Gyakorlatilag két testvérről van szó, s ez a hasonlóság megjelenik az egyes típusokban is.

Ezért is hoztuk példának a Huawei P 20-at, mely nagytesónak tekinthető a Honor 10 mellett. A Honor 10 ár nem állítja kihívás elé költségvetésedet! Ha egy megbízható mobilra vágysz, mely szemre való jellemvonásokkal rendelkezik, akkor a legjobb helyen jársz. A Honor garantáltan nem hagy cserben még a legizgalmasabb helyzetekben sem. Kínálatunkban 64 gigás modellek közül válogathatsz négy ellenállhatatlan színben, ízlésednek megfelelően. S a lényeg, hogy családi békéd feláldozása helyett minimális rááldozással a tiéd lehet ez a méltán népszerű, nagyon is okos technológia, mely a Honor 10 névre hallgat. A készülék honorálni fogja a bizalmadat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Honor 10 ár Honor 10