Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Caterpillar okostelefon munkagépeket megszégyenítő jellemzőkkel?

A Caterpillar okostelefon párját ritkítja a piacon, ez vitán felül álló tény. Ahhoz, hogy ezt bebizonyítsuk, elég elővenni a gyártó történelméről szóló históriás kötetet, melyet egészen 1904-ig lapozhatsz vissza.

Akkor született meg a mai “Cat” rövidítést használó (magyarul ez hernyót jelent) vállalat. A cég logóját Amerikában számtalan, a legkevésbé sem mobilokhoz köthető helyszínen felfedezheted: az építkezések monstrumjai, vagyis a munkagépek büszkélkednek Cat emblémával. És hogy hogy jön ez ide? Egyszerűen. A gyártó mert nagyot álmodni és úgy határozott, a munkaeszközök után megteremti a mobilok világában hiánycikknek számító: stramm, strapabíró kollekciót.

Nem divatos kütyüket kívántak koppintani, nem az általuk “fancinak” nevezett típusokat akarták követni, hanem valami egészen új megalkotására vágytak. Ez, elnézve a termékpaletta tagjait maradéktalanul sikerült. Ha Cat mobillal gazdagítod az életedet, akkor zsebre vághatod a stabilitást és a biztonságot. Olyan eszközzel könnyítheted meg a mindennapjaidat, melynek nem árthatnak a mechanikai kihívások, s mely biztos, hogy nem esik atomjaira a kezedben. A Cat immár hat éve, hogy meghódította a mobil piacot, hiszen olyan szegmens igényeit szolgálja ki, mely kevesek által uralt. Konkrétan a konkurencia hírét sem hallatja ezen a területen. A cég hagyományos telefonokat is gyárt: billentyűzettel, tradicionális külsővel és elnyűhetetlen jellemzőkkel.

Természetesen a mobil rajongók számára ez nem volt elegendő, így a vállalat nagyobbra nyitotta a kínálat ollóját, s bevette a termékek közé az okostelefonokat is. Akár dual SIM-es változatot is beszerezhetsz, ha úgy tartja kedved és persze igényed. A Caterpillar okostelefon befektetés a jövőbe! Ha olyan mobilra vágysz, melyet nem kell ékszerként vagy éppen hímes tojásként féltened, ha olyan készülék a neked való, mely stramm, strapabíró, jól szerepel a kemény helyzetekben, s a tudása sem marad el az elvárhatótól, akkor bizony a legjobb helyen jársz. A Caterpillar olyan minőséget kínál neked okostelefon bőrbe bújtatva, mely nem egy évre, sokkal inkább megannyi évtizedre garantálja számodra a maximális teljesítményt és fizikai helytállást.