Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

CAM gyerekülés Regolo ISOfix 499 /2022/

  • 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható
  • Állítható háttámla
  • Levehető, mosható huzat (30°C-on)
  • 5 pontos biztonsági öv
  • 9-36 kg 
Cikkszám: camRegolo1
114.990 Ft (90.543 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A CAM Regolo ISOFIX Autósülés hosszú távú és gazdaságos megoldást jelent a szülőknek.9-36 kg (1./2./3. súlycsoport) közötti gyermekeknek nyújt megfelelő védelmet, tehát 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható.

ISOFIX rendszerrel felszerelt ülés, amely lehetővé teszi, hogy az ülést tökéletesen biztonságos módon rögzítsük az autóba, az autó vázához. Két szabványos hátsó csatlakozó karból és egy harmadik rögzítési pontból áll (Top Tether 2m hosszú), mely a gyermekülés tetejének hátulján helyezkedik el.

Ez garantálja a biztonság maximális szintjét egy baleset esetén és a bekötés maximális szintű praktikusságát. Anti-shock oldalvédelemmel ellátva a fej védelméért. Ezenkívül 5 pontos biztonsági övvel, 5 pozícióban állítható háttámlával és központi övfeszítővel rendelkezik.

A termék teljes mértékben ftalát-mentes (a 2005/84/CE direktívának megfelelően) és nem mérgező anyagokból (EN 71) készült.

Jellemzői:- ISOFIX rögzítési rendszer- Top Tether rögzítési pont- Anti-shock oldalvédelem a fej számára- Állítható magasságú fejtámla oldalvédelemmel- 5 pontos biztonsági öv puha párnázattal- Központi övfeszítő- 5 pozícióban állítható háttámla- Praktikus mechanizmus segíti az övek magasságának állítását- Levehető, mosható huzat (30°C-on)BIZTONSÁG- Felborulás elleni tesztnek vetették alá