Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

CAM etetőszék Mini 240 /2022/

  • 6 hónapos kortól 3 éves korig használható
  • 3 pozícióban dönthető háttámla
  • 2 pozícióban állítható lábtartó
  • 5 pontos biztonsági öv
  • Könnyen csukható
Cikkszám: mini
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Leírás

A hozzátáplálás időszakának megkezdésétől a leghasznosabb, ha a baba etetéséhez etetőszéket használunk. Az etetőszék használata mind a babának, mind pedig a szülőknek hasznos, hiszen a szülők dolgát megkönnyíti, a babát pedig önállóságra neveli.

Multifunkciós etetőszékek esetében: Multifunkciós etetőszékek esetében a gyermek etetőszékbe helyezése már egészen újszülött kortól lehetséges, hiszen ezek a típusok akár teljesen dönthetők. Ezeket az etetőszékeket kisszékké is át lehet alakítani, így akár 10 éves koráig is használhatja gyermekünk.

Dönthető etetőszékek esetében: A dönthető etetőszékek használata már a baba pár hónapos korától lehetséges, hiszen háttámlája dönthető, így nem kell megvárnunk, hogy a gyermek stabilan tudjon ülni.

Asztalra szerelhető etetőszékek: Az asztalra szerelhető etetőszékeket 6 hónapos kortól (ha a baba ekkor már stabilan tud ülni) használható, és mivel ez a típus nem átalakítható, a használat 3 éves korig ajánlott.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!