Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

BeSafe övrögzítő csat Belt Guard

  • Vállán tartja az öveket
  • Használata egyszerű
  • Bármilyen, belső övvel rendelkező biztonsági üléshez használható
Cikkszám: övrög2
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Csomagsúly 0.01 Kg
Anyag Műanyag

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat biztonságban tartja gyermeked az utazások során a BeSafe kisgyermek biztonsági üléseiben.A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat biztonságosan együtt tartja a vállöveket, megelőzve ezzel, hogy a kis izgő-mozgó Houdinik kicsússzanak a gyermekülésük övei közül.

A Belt Guard övrögzítő csat egy fontos termék, mivel minden gyermek esetében elérkezik az az időszak, amikor a határaikat feszegetni kezdik ? és néhányuknak ez azt jelenti, hogy kifejlesztenek egy olyan izgő-mozgó szokást, mellyel kijuthatnak a gyermekülésük övei közül, bármilyen szorosra húzta is azt a szülő.

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat könnyedén, egy mozdulattal kinyitható és maradhat az ülésen, így gyorsan és egyszerűen becsatolható indulás előtt.

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat megfelelt a törésteszten egy neves intézetben és az UN R129-es szabvány szigorú előírásainak megfelelt. Mivel tartósan rögzül a vállpárnákra, a Belt Guard könnyedén, komplikáció nélkül segít becsatolni a gyermeket, és használható minden olyan BeSafe üléssel, mely a kisgyermekek korosztályának készült (csoportok: 61-105 cm, 0-18 kg, 0-25 kg, 9-18 kg).

Ezen megoldás szabadalmaztatott dizájnja lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal nyitható és zárható legyen a Belt Guard, ezáltal bármely szituációban gyorsan kivehető a gyermek az ülésből.
Mindezekkel a BeSafe Belt Guard egy funkcionális és bizonyított megoldást kínál a szülőknek, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a kicsi szabadulóművészük biztonságban, a biztonsági ülésének övei közt marad útközben.