Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

BeSafe gyerekülés iZi Modular A X1 i-Size, Metallic Melange

  • 4 éves korig
  • Besafe iZi modular
  • Mágneses övrögzítés
  • 105 cm-es magasságig
Cikkszám: X2
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
132.991 Ft (104.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Használható menetiránynak háttal 61 - 105 cm
Menetirány szerint 88 - 105 cm
Korcsoport kb. 6 hónapostól
Szabvány UN r 129
(i-Size)Rögzítés A bázistalpra csatlakoztatva menetirány szerint és menetiránynak háttal is!

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A HTS Besafe egy norvég vállalat Krøderen-ben. A cég története hosszú időkre nyúlik vissza. Kezdetben lószerszámok, nyergek gyártásával foglalkozott. Ám a technika fejlődésével a cégnek is változnia kellett az 1930-as években, ezért a lovakról, a korábbi közlekedési eszközökről áttértek az autókra. Először nyergek helyett autók ülésének huzatait gyártotta, majd később különféle autóalkatrészek és autósülések is bekerültek a termékei közé.1963-ban kezdett a HTS Besafe gyerekülést gyártani.

Jelenleg a HTS Besafe AS egyike azon vezető nagyvállalatoknak, amelyek színvonalas, jó minőségű gyerekülések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik számos más közlekedésbiztonsági termék mellett (kerékpáros sisakok, kerékpáros ülések... stb.).

A cég fő hajtóerejét az adja, hogy azt kell a legjobban megvédeni, ami a legfontosabb számunkra: a gyermeket! A Besafe éppen ezért azt tűzte ki céljául, hogy minden korcsoport számára a lehető legbiztonságosabb gyerekülést fejlessze ki. A Besafe főbb szempontjai: biztonságdesign és innováció. Ezeket figyelembe véve alkotta / alkotja meg legbiztonságosabb gyereküléseit.

Hollandiai kutató- és fejlesztési részlege állandóan a termékek korszerűsítésével foglalkozik, ezáltal a gyerekek utcai biztonságát nagyban javítja. Mindegyik Besafe gyerekülés nagyon jó eredményt ér el a különböző autóklubok, magazinok és fogyasztóvédelmi intézetek tesztjein.

A Besafe részt vesz különféle nemzetközi kutatóprojektekben, állandóan elemzik, hogy mi nyújthatná a legnagyobb védelmet.Végezetül tehát leszögezhetjük, hogy habár a BeSafe gyerekülés nem tartozik az olcsóbb ülések közé, és állatmintás illetve túl színes huzatokkal sem rendelhetőek, mégis a legjobb gyerekülések között említhetjük őket.