Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Babysense légzésfigyelő 7

  • Klinikai és otthoni felhasználhatóság
  • Légzésszámláló funkció
  • Riasztás alacsony légzésszám, és légzőmozgás-kimaradás esetén
  • Speciális monitor-rögzítés rövid kábeltechnikával, a fulladások megelőzésére
Cikkszám: Babys_leg
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
57.989 Ft (45.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Érzékelőlapok 21 cm átmérőjűek
Működés 4db AA elem

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A Babysense 7 légzésfigyelő CE 0459 minősítésű orvostechnikai eszköz. Folyamatos figyelmet biztosít gyermeked légzéséhez kapcsolódó mozgásai részére. Kék led jelzés mutatja, amikor a kisbabád egyenletesen veszi a levegőt.A készülék 15 másodperc légzéskimaradás után előriasztásként néhányszor kattogó hangot hallat, majd ha 20 másodperc is eltelik úgy, hogy a gyermeked nem vesz levegőt, hangos riasztásra kapcsol.

Az éles hangjelzés mellé vörös villogó fényt is kibocsát. Akkor is riaszt, ha a légzésszám az ideális határérték  percenként 10  alá esik.Az érzékelőlapokat a matrac alá, az ágyrácsra kell elhelyezned, így a kisbabád nem is látja, nem is érzi azokat, semmilyen módon nem zavarják őt. A kör alakú érzékelőlapok 21 cm átmérőjűek.

Ameddig a gyermeked nem képes még önállóan elmozdulni a kiságyban, addig elegendő az egyik érzékelőlap használata. Amikor már tud egyedül helyet változtatni, akkor be kell üzemelned a második szenzorpadot is.A készülék semmiféle sugárzást nem bocsát ki, működése teljesen biztonságos.A légzésfigyelő piros fénnyel jelzi, ha az elemek merülnek. 4 darab AA elemmel (nem tartozék) üzemeltethető.