Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az új Samsung okostelefonokat érdemes kipróbálni

A Samsung már évek óta gyártja a jobbnál jobb telefonokat, amelyek szépen lassan meghódították a piacot. A Galaxy szériában a legjobb okostelefonok találhatók, amelyek az átlagos felhasználóktól az igazi mobil profikig mindenkit lenyűgöztek.

Kialakításban az előző évben az S6 által kitaposott ösvényt követi leginkább az új S8 modell, mely a fém oldalszegély és a hátoldali üvegborítást megtartva sok apró módosítást kapott, ezért azonnal felkeltette a vásárlók figyelmét. A modern Samsung okostelefonok a legjobbat biztosítják a felhasználók számára, ezért mindenképp érdemes kipróbálni őket élesben is.

A készítés során felhasznált anyagok szerencsére továbbra is a tökéletes prémium minőséget hozzák el a tulajdonosok számára, ezáltal kézben tartva lassan már ékszer-szerű hatást kelt a készülék, melyhez egyébként a ház gyöngyház szerű csillogása is sokat hozzátesz. Az okostelefonoknál mindig fontos szempont az esztétika, ezért a Samsung sem hanyagolta ezt a témát az S8 esetében.

Természetesen fontos kérdés, hogy a konkurens gyártók által használt masszív fémborítás helyett a legújabb fejlesztésű üvegfelület mennyire lesz ténylegesen tartós és hosszú távon mennyire gyűjti majd a sérüléseket. A Samsung mérnökcsapata az S8 okostelefont tüzetes tesztelésnek vetette alá, ezáltal biztosítva azt, hogy a telefon sok éven keresztül jól szolgálja majd tulajdonosait.

A készülék peremén elhelyezett fizikai gombok finoman emelkednek ki az oldalszegély hűvös, fémes jellegéből, az előlapon pedig a megszokott ovális Home-gomb kapott helyet, amelyben egy beépített ujjlenyomat olvasó is megtalálható.

Ez a biztonságosabb azonosítást hivatott elősegíteni és jól jellemzi a prémium okostelefonokat. Jobbról és balról két érintés-érzékeny felület szegélyezi magát a fizikai kapcsolót, melyeknek sajnos megvan az a hátránya, hogy kissé túlságosan érzékenyre kalibrálták őket a tervezőik.

Ez annyit takar, hogy az okostelefon tesztelése során többször is előfordultak az érintésükből adódó véletlenszerű programbezárások és indokolatlan osztott-képernyőre váltások, amelyek egyesek számára zavarók lehetnek.

További cikkeinket a Samsung készülékekről ITT találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: samsung okostelefonok samsung mobilok