Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Az iPhone SE akció kihagyhatatlan ajánlat!

Az iPhone SE akció legnagyobb pozitívuma, hogy komoly anyagi áldozatok nélkül gazdagodhatsz Apple életérzéssel, hiszen vitathatatlan tény, hogy a vállalat égisze alatt megszülető készülékek különleges stílust képviselnek, s egyediséget hirdetnek. 

Az SE utat nyitott mindazoknak, akiknek a gyártó mobiljai elérhetetlennek tűntek - borsos áraik miatt. A speciális változat, vagyis special edition mindazon pozitív jellemzőket magába foglalja, amikkel az iPhone 6S büszkélkedik, de fizikai paraméterei az iPhone 5 szériáját idézik. Kompakt, kicsi készülék, nagy tudással és megfizethető árral. Fél kézzel is könnyedén, kényelmesen kezelhető és ez a típus még ténylegesen elfér a farzsebedben.

Az 5-ös szériához készített tokok teljes mértékig alkalmasak hozzá, de az Apple tervezett kizárólag az SE-hez szánt alternatívákat is, természetesen. A gyorsaság és a komfortos kezelhetőség nem lehet kérdéses, s a stílusos kinézet is alap. Nem véletlen, hogy a vállalat az ötös széria dizájnját álmodta SE bőrbe, ugyanis a statisztikák szerint a felhasználók nagy része ezt a sorozatot kedvelte - forma tekintetében - a legjobban. Mit nyerhetsz az iPhone SE akcióval? Apple minőséget megfizethető áron. Olyan telefont, ami mindent tud, amire szükséged lehet az okostechnológia világában. A készletünkben megtalálhatod az összes népszerű színárnyalatot, s tárhely kapacitás szempontjából is megannyi variáció áll a rendelkezésedre.

Bár napjainkban az iPhone X korát éljük, a legújabb statisztikák alapján az SE, mely a 6S után érkezett még mindig a legkeresettebb készülékek egyike: kompakt mérete s mégis beszédesen okos jellemvonásai miatt. A legújabb pletykák rebesgették ugyan, hogy az SE 2 már úton van, ám hivatalos megerősítést nem nyert ez az információ. Ha a minőség felső fokára teszed a voksodat, akkor nem hónapokban vagy években érdemes számolnod mobilod élettartamát, s elégedettséged mértékét, sokkal inkább években, évtizedekben. Az SE fejlett, innovatív technológiája versenyképes paraméterekkel büszkélkedik, felvéve a kesztyűt a legújabb modellekkel szemben - az esetek többségében kiütéssel győzve.

Tartalomhoz tartozó címkék: apple iphone se iPhone SE