Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az iPhone SE 2020 megjelenésére érdemes volt várni

 

Az iPhone SE 2020 talán az egyik leginkább várt Apple készülék. Az elődjének, az 5S-re hajazó SE modellnek a sikertörténete óta mindenki azt találgatta, hogy lesz vajon folytatás? 

A speciális kiadás csak egyetlen évadot él meg, vagy van még új a nap alatt? Az idei esztendőben végre minden kétséget kizáróan kiderült: bőven van még újdonság az Apple tarsolyában.

Ránézésre 8S, belső paraméterek alapján 11

A 2020-as special edition egy igazán ütős konstrukció, a tulajdonságait és az árát nézve is. Persze pozitív értelemben. Sokan úgy is emlegetik, hogy a legolcsóbb iPhone. Külsőleg a megtévesztésig hasonlít a nyolcas széria tagjaira. Nincs is ezzel gond, a kezelhető méreteket rengetegen preferálják. Márpedig ezen a ponton még beszélhetünk egykezes telefonról, míg mondjuk a 11 esetén fizikailag ez kivitelezhetetlen. Még lapát tenyér esetében is. Szóval a praktikum csillagos ötössel indít. Illetve esztétikusság szempontjából sincsen szégyenkezni valója a készüléknek. De amit a burkolat takar, na az minden várakozáson felül teljesít! Merthogy a 11-es számtalan arcvonását megkapta az eszköz, ezzel hirtelen kategóriát ugorva.

Az iPhone SE 2020 ár/érték arányban kimagaslóan jól teljesít

A legtöbbet emlegetett kifogás, ami a márka termékeit éri, hogy drágák. Túl sokba kerülnek. Bár az igazi rajongók erre rácáfolnak, mondván azért a kényelemért, amit a telefonjuk ad, simán kifizetnek ennyit. De nagy általánosságban kijelenthető, hogy ez a közvélekedés: az iPhone drága. Azonban erre az elképzelésre vaskosan rácáfol az iPhone SE 2020, ami pénztárcabarát áron vásárolható meg. Elnézve az árát és az összeghez tartozó értékeket, egyértelműen kijelenthető, hogy a beszerzés több mint jó üzlet. Ráadásul a profi hardverrel száguldó készülék esztendők hosszú során át helytállhat, a legnagyobb mobilos fluktuáció közepette is.

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone SE 2020 iPhone SE 2020 telefon