Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Az iPhone árak megítélése az értékek tudatában

Az iPhone árak mindig is az élen jártak, már ami a mértéküket illeti, összehasonlítva a mobilpiac többi szereplője által kínált termékek bekerülési költségeivel. 

De, és itt ennek a “de”-nek fontos szerepe van, a kérdés az, hogy mit kínál az Apple a viszonylag magas kiadásokért cserébe? Az első és legfontosabb tény, ami roppantul érdemleges, főleg ha az ár/érték arányt vizsgáljuk, hogy a gyártó konstrukciói nem egy esztendőnyi használatra születtek. Az okostelefonok piacán megfigyelhető a gyors váltakozás, a vállalatok folyamatosan újabbnál újabb eszközökkel rukkolnak elő, és a fogyasztás, mint valódi, nagyüzemi hozzáállás ezen a területen is megmutatkozik.

A felhasználók olykor félévente váltogatják a kütyüjüket, követve az aktuális trendet. Az Apple divatja azonban halhatatlan, és éppen ennek köszönhetően a két évvel ezelőtti modellek pontosan ugyanannyira hozzák a gyártó által megszokott és biztosított minőséget, mint a legújabb konstrukciók. Ugyanez elmondható a tudásuk tekintetében is, lévén még a régi, kisméretű típusaik is megkapják a legújabb frissítéseket, azaz naprakészek.

Az iPhone árak ebben az összefüggésben egészen más üzenettel büszkélkednek, mint ha pusztán az adatokat vennénk alapul. A garanciaidő megléte egyébként önmagáért beszél, de természetesen a mobilok kialakítása, azok megjelenése garantálja a helytállásukat. Az iPhone árak, a termékek megtestesítette értékek ismeretében a földön járnak, reálisak. Sőt, a beruházásra úgy is tekinthetsz, mint egy hosszútávon különösen megtérülő befektetésre. Na ez a nem mindegy, és ez az a kontextus, aminek a fényében egészen más, optimális megvilágításba kerülnek a bekerülési költségek.

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone árak kedvező iPhone árak