Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Az iPhone 8 olcsón hozzáférhető a kínálatunkban

Egy komolyabb mobiltelefon megvásárlása napjainkban általában hosszú távú befektetésnek minősül. 

Azonban az iPhone 8 olcsón is beszerezhető a weboldalunk szolgáltatásainak az igénybe vétele révén. Ez a készülék igen megbízható és garantáltan nem évül el egy-két éven belül, mint az egyszerűbb modellek. Az iPhone 8 olcsón való megvásárlásával minden szükséges mobilfunkciót tudni fogsz használni, legyen szó akár kommunikációról, szórakozásról, vagy akár munkavégzésről.

Ez a típus üvegből készült hátlappal van ellátva, mivel a hardverelemek elhelyezésére nagyobb beltérre van szükség. Az üveg alapanyagú borítás ez esetben nem jelent törékenységet, mivel a gyártók fokozottan ügyeltek a készülék megfelelő szintű szilárdságára. A telefon beépített rendszermemóriája mindössze 2 GB, de az A11 Bionic chipnek és a készüléken futó iOS 11 operációs rendszernek köszönhetően, meglepően gyors munkatempóra képes. Az iPhone 8 olcsón megvehető példányainak mindegyike kártyafüggetlen és az átvételtől számítva egy év garancia jár ezekhez, ami természetesen kizárólag rendeltetésszerű használat esetén érvényesíthető.

Rendelkeznek ezek a kisméretű, de nagy teljesítményű gépek magyar nyelvű menüvel is, valamint minden gyári tartozékkal együtt kerülnek a vásárlóhoz. Az oldalunkon tájékozódhatsz az iPhone 8 olcsón kínált verzióinak a különböző paramétereiről is, és ezek ismeretében már könnyen eldöntheted, hogy melyik típust szeretnéd magadénak mondani. A választást követően, illetve a fizetés módjának megadása után a készüléket az általad megadott postai címre, néhány napon belül kiszállítjuk.